Advertentie

Ook na nieuwjaar flink wat autobranden

De brandweer heeft het dit weekend erg druk met talloze autobranden door het hele land. Regionale en lokale media in vrijwel alle provincies melden incidenten met brandende auto's.

03 januari 2021
shutterstock-579814270.jpg

De brandweer heeft het dit weekend erg druk met talloze autobranden door het hele land. Regionale en lokale media in vrijwel alle provincies melden incidenten met brandende auto's.

Roosendaal

Zo is voor de derde keer in twee dagen een auto in brand gestoken in de wijk Langdonk in Roosendaal. Hier ging het tijdens de jaarwisseling ook al twee keer mis. Door een brand in twee carports in Roermond zijn zaterdagavond twee auto's in vlammen opgegaan. Aan de Zilverlaan in Groningen brandde ook een auto uit. In Emmen ontstond brand in een hoop afval.

 

Den Haag

De Haagse brandweer moest in de nacht van zaterdag op zondag zeker drie keer uitrukken voor auto's die in vlammen opgingen. En ook in Voorburg was het raak, waar een auto in de Van Wassenaerstraat uitbrandde. Later moest de brandweer er in Voorburg ook aan te pas komen op een rotonde waar kerstbomen en pallets in brand stonden.

 

Soest

In Soest brak brand uit in een geparkeerde bestelbus op de Regentesselaan en in Woerden in een wagen op de Hobbemastraat. Ook in Den Helder en IJmuiden brandden auto's uit. Ook in Coevorden waren veel brandjes. Het was er onrustig op straat waar tientallen mensen rondhingen. De mobiele eenheid greep in. Er zijn vijf arrestaties verricht, meldt de politie.

Reacties: 1

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

H. Wiersma / gepens.
Alle raddraaiers, vandalen en criminelen -naast de normale straffen- volledig laten opdraaien voor alle toegebrachte publieke - en private schade! Pak ze vooral via hun portemonnee dan worden ze wel wijzer. Eveneens opnemen in alle wetgeving.
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Advertentie