Advertentie

NVU doet mee in Arnhem, Purmerend en Westland

,,We hebben in veel steden vele leden, maar weinig mensen die lijsttrekker willen zijn'', verklaarde NVU-voorzitter Constant Kusters zondag het aantal van drie gemeenten.

06 oktober 2013

De Nederlandse Volks Unie (NVU) doet bij de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar mee in de gemeenten Arnhem, Purmerend en Westland.

Lijsttrekkers

,,We hebben in veel steden vele leden, maar weinig mensen die lijsttrekker willen zijn'', verklaarde NVU-voorzitter Constant Kusters zondag het aantal van drie gemeenten. De lijsttrekkers en de lokale verkiezingsprogramma's maakt de extreem rechtse partij binnenkort bekend. De gemeenteraadsverkiezingen worden gehouden op 19 maart 2014.

Reacties: 4

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Dirk Jan Koppen / gepensionneerd
Doet nij denken aan WW2, toen een partij in bezettingstijd werd opgericht met de zelfde naam. Bedoeld de bezetter te laten zien dat wij de pest aan hem hadden. Er namen mensen aan deel, die zich na de oorlog daarvoor diep schaamden. En volkomen terecht; Duitsers lieten alleen meelopers vrij. Ik heb het allemaal gezien en ik begrijp niet dat de elfde naam weer wordt gebezigs
Flor di Lus
Hen staat hetzelfde lot als Jan Maat te wachten. En de EU zal ervoor zorgen dat deze themapartij niet meer bestaat. Zij zal 'blank' staan van eigen tranen en het Land en de EU zijn 'veilig' gesteld.
Thea Langeveld / Voorzitter clientenraad senioren
Extreem rechts of links hebben niets te zoeken in Nederland. Er zal totaal geen draagvlak zijn voor dat wat ze willen..
Jos praat / beleidsmedewerker
NVU-ers in het Westland? Ben zeer benieuwd
Advertentie