Advertentie

Remkes stelt corona-taskforce voor Den Haag in

Het college van burgemeester en wethouders van Den Haag heeft een speciale corona-taskforce opgezet die voorbereidende maatregelen treft ten aanzien van de eigen organisatie. ‘Een griepepidemie kan ook onze eigen medewerkers treffen en daarmee mogelijk impact hebben op de bedrijfscontinuïteit van de gemeente’, zo laat burgemeester Johan Remkes de gemeenteraad weten.

09 maart 2020
remkes.JPG

Het college van burgemeester en wethouders van Den Haag heeft een speciale corona-taskforce opgezet die voorbereidende maatregelen treft ten aanzien van de eigen organisatie.

‘Een griepepidemie kan ook onze eigen medewerkers treffen en daarmee mogelijk impact hebben op de bedrijfscontinuïteit van de gemeente’, zo laat burgemeester Johan Remkes de gemeenteraad weten.

Gemeentesecretaris

De taskforce staat onder leiding van gemeentesecretaris Ilma Merx. In de taskforce zijn alle gemeentelijke diensten vertegenwoordigd. De taskforce heeft tot doel om inzicht te krijgen in de vragen die onder medewerkers leven, en duidelijkheid te geven over het te volgen beleid. Daarnaast worden voorbereidingen getroffen om de continuïteit van de gemeentelijke dienstverlening te kunnen borgen in geval van grotere aantallen zieke medewerkers.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Advertentie