Advertentie

PvdA Tilburg verwijdert verkiezingsposters

De PvdA in Tilburg heeft maandagavond alle verkiezingsposters die sinds ruim een week in de hele stad hangen verwijderd. De partij is tot dat besluit gekomen nadat uit raadsvragen bleek dat de posters met de afbeelding van wethouder, lijsttrekker en PvdA-prominent Jan Hamming veel te vroeg waren geplaatst.

29 december 2009

Zes weken
Vorige week zaterdag zijn de posters voor de raadsverkiezingen geplaatst en opgehangen. Volgens Tilburgs beleid mag dat pas vanaf zes weken voor de verkiezingen.

 

Overtreding
De Tilburgse oppositiepartij Lijst Smolders Tilburg meent dat wethouder Hamming door zijn collega's moet worden aangesproken op overtreding van de eigen regels.

 

Geen uitzondering
Natuurlijk moeten we ons aan de regels houden. Daar geldt geen enkele uitzondering voor', liet Hamming maandagavond in een verklaring weten. Vanaf 16 januari keren de posters weer terug in het Tilburgse straatbeeld, kondigt hij aan.

 

Reacties: 2

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

ToNLTilburg
Correctie op dit bericht. Het was TrotsopNederland die een klacht heeft ingediend bij het Centraal Meldpunt aangaande deze kwestie. zie ook http://tilburg.trotsopnederland.com
HMC van Heusen-Smulders / Managementondersteuner Algemeen & Communicatie
Wat maakt het uit wie wat aanhangig heeft gemaakt, vandaag hingen er nog steeds posters voor de ramen van huizen (o.a. bij de Spoorlaan, familie van Hamming wellicht!??!?!). Regels en navolging, bevestigt maar weer; wie ze stelt is de eerste die afwijkt...... it's all politics....
Advertentie