of 62812 LinkedIn

Gemeenteraadslid breekt met TON Utrecht

Trots op Nederland (TON) is niet meer vertegenwoordigd in de Utrechtse gemeenteraad. Het enige TON-raadslid René Kuijper gaat verder onder de naam Groep/Lid-Kuijper.
4 reacties
Trots op Nederland (TON) is niet meer vertegenwoordigd in de Utrechtse gemeenteraad. Het enige TON-raadslid René Kuijper gaat verder onder de naam Groep/Lid-Kuijper.

Grote verschillen
Kuijper, sinds april in de raad, hekelt vooral het gebrek aan communicatie met de partij van Rita Verdonk. ,,Ik kreeg totaal geen landelijke input." Daarnaast waren er ruzies binnen de Utrechtse fractie en grote verschillen over de politieke koers. Volgens Kuijper is het de vijfde keer dat een TON-raadslid uit de fractie stapt.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Hans de Bruijn op
Taalfouten? @Bram, Ook jij hebt kennelijk je dag niet. Kijk maar eens goed.
En v.w.b. jouw schoenenboer: die was gisteren ook al bezig op BB met precies hetzelfde bij zowat elk item. De redactie doet er verstandig aan een onderzoekje in te stellen naar het IP-adres en hem dan te blokkeren, maar hij zal wel werken met een proxy, dus telkens terugkomen, ook na een IP-ban. Maar hij is inderdaad vervelend.
Door bram op
Jullie bij BB hebben vandaag niet helemaal je dag hè? Taalvouten, vreemde zinnen en reacties van schoenboeren.
Troost je: na elke dip komt vast weer een hoogtepunt.
Door Maricke op
@Fons: steunfractieleden, burgerraadsleden e.d. tellen ook mee. Die zal hij ongetijfeld WEL hebben gehad. Weer wat geleerd? ;-)
Door Fons d'Haens (kritisch lezer) op
"Daarnaast waren er ruzies binnen de Utrechtse fractie en grote verschillen over de politieke koers" Da's toch knap voor een éénmansfractie. Hopelijk wordt groep Kuijper het onderling wel eens!