Advertentie

Gemeenteraadslid breekt met TON Utrecht

Trots op Nederland (TON) is niet meer vertegenwoordigd in de Utrechtse gemeenteraad. Het enige TON-raadslid René Kuijper gaat verder onder de naam Groep/Lid-Kuijper.

14 juni 2011

Grote verschillen
Kuijper, sinds april in de raad, hekelt vooral het gebrek aan communicatie met de partij van Rita Verdonk. ,,Ik kreeg totaal geen landelijke input." Daarnaast waren er ruzies binnen de Utrechtse fractie en grote verschillen over de politieke koers. Volgens Kuijper is het de vijfde keer dat een TON-raadslid uit de fractie stapt.

Reacties: 4

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Fons d'Haens / Brabander
"Daarnaast waren er ruzies binnen de Utrechtse fractie en grote verschillen over de politieke koers" Da's toch knap voor een éénmansfractie. Hopelijk wordt groep Kuijper het onderling wel eens!
Maricke
@Fons: steunfractieleden, burgerraadsleden e.d. tellen ook mee. Die zal hij ongetijfeld WEL hebben gehad. Weer wat geleerd? ;-)
a.a. smits
Jullie bij BB hebben vandaag niet helemaal je dag hè? Taalvouten, vreemde zinnen en reacties van schoenboeren.
Troost je: na elke dip komt vast weer een hoogtepunt.
E. van Bunnik / oud secretaris van een OR bij GVB-Amsterdam
Taalfouten? @Bram, Ook jij hebt kennelijk je dag niet. Kijk maar eens goed.
En v.w.b. jouw schoenenboer: die was gisteren ook al bezig op BB met precies hetzelfde bij zowat elk item. De redactie doet er verstandig aan een onderzoekje in te stellen naar het IP-adres en hem dan te blokkeren, maar hij zal wel werken met een proxy, dus telkens terugkomen, ook na een IP-ban. Maar hij is inderdaad vervelend.
Advertentie