Advertentie

Declaraties B en W Vlissingen openbaar

De raadscommissie onder leiding van fractievoorzitter Coen van Dalen van de ChristenUnie heeft alle declaraties en onkostenvergoedingen van Vlissingse bestuurders in de periode 2010-2013 onderzocht.

02 september 2013

Een raadscommissie in de gemeente Vlissingen maakt maandag de resultaten van het onderzoek naar het declaratiegedrag van burgemeester René Roep en andere (oud)leden van het college van B en W bekend. In een besloten bijeenkomst informeert de commissie aan het eind van de middag eerst de fractievoorzitters over haar bevindingen. Daarna maakt de gemeente Vlissingen het rapport openbaar.

Ophef
De raadscommissie onder leiding van fractievoorzitter Coen van Dalen van de ChristenUnie heeft alle declaraties en onkostenvergoedingen van Vlissingse bestuurders in de periode 2010-2013 onderzocht. Met name over declaraties van burgemeester René Roep en oud-wethouder Jacques Damen is ophef ontstaan. Roep had onder meer een duur bed en dure huisraad in rekening gebracht. Ook had hij te veel gedeclareerd voor dubbele woonlasten.Het rapport over de declaraties van B en W komt donderdag aan de orde in de gemeenteraadsvergadering.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Advertentie