bestuur en organisatie / Partnerbijdrage

Europese subsidies: Wat zijn de mogelijkheden?

De EU heeft talrijke fondsen waar ook overheden gebruik van kunnen maken. De praktijk wijst uit, dat dit nog steeds te beperkt gebeurt.

11 februari 2013

De EU heeft talrijke fondsen waar ook overheden gebruik van kunnen maken. De praktijk wijst uit, dat dit nog steeds te beperkt gebeurt. Dit kan komen, omdat bijvoorbeeld een gemeente van het bestaan niet afweet, of omdat er onvoldoende kennis of capaciteit in huis is om de fondsen aan te spreken. In de periode 2014 – 2020 zet de EU met haar “Europa 2020 – strategie” in op drie speerpunten: duurzaamheid, kennis & innovatie en werkgelegenheid. Wanneer uw plannen en projecten aansluiten bij deze Europese doelstellingen dan is er juist nu, in deze moeilijke economische tijd, alle aanleiding om de kansen op financiering vanuit Europa te verkennen.

De Bestuursacademie verzorgt op 16 april a.s. in Nieuwegein een workshop 'Europese subsidies: wat zijn de mogelijkheden?'. Na afloop van deze workshop bent u volledig op de hoogte gebracht van de belangrijkste aspecten van het Europese subsidiebeleid. U beschikt over de juiste handvatten om succesvol een aanvraag voor een Europese subsidie op te stellen. Tijdens de workshop is er ook voldoende gelegenheid om daar zelf mee te oefenen.

Klik hier om het gehele programma te bekijken, of hier om u aan te melden

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.