bestuur en organisatie / Partnerbijdrage

I&O Research stelt team Data Science voor

I&O Research stelt team Data Science voor. Inhoudelijke vakkennis, ICT-kennis en methodologische en statistische vaardigheden samen gebracht.

12 november 2018
612400p445EDNmaindatascience-web.jpg

Organisaties nemen tal van beslissingen in een snel veranderende omgeving. Bijvoorbeeld: hoe kunnen we als dienstverlener ons personeel zo optimaal mogelijk inzetten? Zijn er binnen onze gemeente factoren die leiden tot een hoger gebruik van voorzieningen of liggen er andere kansen om de doelen te bereiken? Welke factoren zorgen voor een hogere klanttevredenheid? Inzichten uit data kunnen u helpen bij het nemen van onderbouwde, evidence-based beslissingen.

I&O Research is uw partner om data te vertalen naar inzichten en concrete resultaten, waarmee uw organisatie aan de slag kan. Wij kennen de uitdagingen waar overheden en non-profitorganisaties voor staan. Als specialist op het gebied van Data Science brengen wij inhoudelijke vakkennis, ICT-kennis en methodologische en statistische vaardigheden samen. Ook weten we goed welke databronnen beschikbaar zijn, naast de informatie uit uw eigen systemen. Data Science zien wij als een proces dat we samen met u ingaan. We werken doelgericht, in korte sprints en bepalen samen met u de gewenste output.

    Klik hier voor meer informatie   Meer weten? AfbeeldingRachel Beerepoot | r.beerepoot@ioresearch.nl | 053 200 5250 “Data Science is veelzijdig en geeft de mogelijkheid om met verrassende nieuwe kennis en inzichten te komen. Daarmee kunnen we de samenleving nog mooi(er) te maken.”   AfbeeldingLaurens Klein Kranenburg | l.kleinkranenburg@ioresearch.nl | 053 200 5222 “Het is mijn drijfveer om inhoudelijke kennis te verbinden met inzichten uit Data Science”
  AfbeeldingWouter Andringa | w.andringa@ioresearch.nl | 053 200 5223 “Wat mij aantrekt in Data Science is de uitdaging om op een creatieve manier om te gaan met beschikbare data en tot nieuwe inzichten te komen. Echt verrassen met nieuwe inzichten is best lastig, dus als dit lukt geeft dat een enorme kick.”   AfbeeldingMarcel Hulshof | m.hulshof@ioresearch.nl | 053 200 5280 “Met passie voor cijfers, ervaring met grote datasets en wiskundige achtergrond wil ik graag met bestaande data tot nieuwe inzichten komen, samen met de opdrachtgever en ons team Data Science.”

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.