bestuur en organisatie / Partnerbijdrage

Gaat jouw scriptie over ambtenaren-, arbeids- of bestuursrecht?

Gaat jouw scriptie over ambtenaren-, arbeids- of bestuursrecht? Doe dan voor 1 november a.s. mee aan de Capra Scriptieprijs.

06 oktober 2015
Doe dan voor 1 november a.s. mee aan de Capra Scriptieprijs! Ter bevordering van het enthousiasme en de belangstelling voor het ambtenarenrecht, arbeidsrecht en algemeen bestuursrecht heeft Capra Advocaten ter gelegenheid van het afscheid van zijn voormalige partner mr. J.M.M.B. Maes een stichting in het leven geroepen, genaamd Stichting Jo Maes/Capra Prijs. Deze stichting stelt jaarlijks een scriptieprijs ter beschikking voor studenten aan een Nederlandse Universiteit die een scriptie hebben geschreven over een onderwerp op het gebied van het ambtenarenrecht, het arbeidsrecht dan wel het algemeen bestuursrecht, die gewaardeerd is met een cijfer 8 of hoger. Met de toekenning van de prijs is een geldbedrag gemoeid van € 1.000,00. 

Belangstellenden dienen hun scriptie (in zevenvoud), opgesteld in de Nederlandse taal, vóór 1 november 2015 in te dienen bij de secretaris van de Stichting, mr. J.J. Blanken, verbonden aan Capra Advocaten, Laan Copes van Cattenburch 56, 2585 GC, ’s-Gravenhage.

De scripties worden beoordeeld door een jury, bestaande uit:  mr. J.M.M.B. Maes, prof. mr. F.A.M. Stroink en mr. C.P.J. Goorden.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.