bestuur en organisatie / Partnerbijdrage

Hoe gaat het met de Zeeuwen?

Hoe gaat het met de Zeeuwen? Grootschalig onderzoek onder inwoners van Zeeland over werken, wonen en beleving met als centrale vraag: hoe gaat het met je?

22 mei 2017

20 mei j.l. is de Staat van Zeeland gestart; een grootschalig onderzoek onder inwoners van Zeeland over werken, wonen en beleving. De centrale vraag is: hoe gaat het met je? Daar probeert ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland achter te komen, in opdracht van de Provincie Zeeland. I&O Research verzorgt de uitvoering van het veldwerk.

Ruim vijftigduizend Zeeuwen krijgen morgen een uitnodigingsbrief op de mat met een schriftelijke vragenlijst. Het gaat om een willekeurige steekproef die alle Zeeuwse gemeenten hebben getrokken uit de Basisregistratie Personen (BRP) en hebben toevertrouwd aan I&O Research voor de verzending. Naast het invullen van de schriftelijke vragenlijst krijgt men uiteraard ook de mogelijkheid om via internet mee te doen. Hiervoor gaan ze naar www.staatvanzeeland.nl. Kijk hier ook voor meer informatie over het onderzoek en een leuk promotiefilmpje.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Michael Brandt, 020-3330688.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.