Advertentie

De Kandidaat: Waxinelichthoudergooier gaat voor zetel

Erwin Lensink, beter bekend als de waxinelichthoudergooier, heeft zich kandidaat gesteld als raadslid voor de Piratenpartij Nijmegen.

20 februari 2014

Erwin Lensink, lijsttrekker voor de Piratenpartij Nijmegen is een omstreden kandidaat voor deze gemeenteraadsverkiezingen. Niet alleen ‘kaapte’ hij volgens het landelijke bestuur van de Piratenpartij de Nijmeegse afdeling, hij is vooral bekend om iets anders. Erwin Lensink gooide op Koninginnedag 2010 een waxinelichthouder tegen de gouden koets en zat vervolgens twee jaar vast.

Misverstand
Het was volgens de landelijke Piratenpartij niet helemaal de bedoeling, maar het H3-1-formulier was per ongeluk al getekend door de voorzitter. Dat is het document waarmee Lensink werd gemachtigd om namens die partij in Nijmegen mee te doen. Een misverstand volgens de voorzitter dat niet meer ongedaan kon worden gemaakt. De Piratenpartij spande een rechtszaak aan maar de waxinelichthoudergooier werd in het gelijk gesteld. Nu maakt hij dus in zijn eentje kans op een zetel in de Nijmeegse gemeenteraad. Zijn ambities reiken overigens verder dan gemeentelijke aangelegenheden, hij hoopt de landelijke en zelfs de Europese politiek te kunnen beïnvloeden.


Politie controleren

‘Ik constateer een hoop misstanden,’ zegt Lensink. Niet alleen op nationaal niveau, maar ook regionaal en lokaal. Ik hoop als politicus met name de politie heel goed te kunnen controleren. Ik wil dan ook een meldpunt oprichten voor politieklachten in Nijmegen en de hele regio.’ De kandidaat doet niet geheimzinnig over zijn persoonlijke motieven hiervoor. Vele malen eerder zocht hij al de confrontatie met de overheid met als bekendste wapenfeit de aanval op de gouden koets. Lensink moest bij al zijn acties het onderspit delven en belandde meerdere malen in de cel. Volgens Lensink was dat het gevolg van voornamelijk valse beschuldigingen. Na het waxinelichthouder-incident zat hij twee jaar in voorarrest maar uiteindelijk werd hij tot vijf maanden veroordeeld. Een rechtersverklaring van ontoerekeningsvatbaarheid werd na een hoger beroep weer ingetrokken.


Instanties aanpakken

Er zijn nogal wat instanties die het kandidaat-raadslid wil gaan aanpakken. De monarchie, de banken, de psychiatrie en de Bilderbergconferentie (een internationaal gezelschap van invloedrijke mensen waarbij besproken thema’s geheim zijn, red.) En natuurlijk politie en justitie. Maar wanneer hij raadslid wordt, en daar gaat hij wel vanuit, liggen er wel degelijk goede plannen klaar waar juist de Nijmegenaars wat aan hebben. ‘Bijstandsgerechtigden moeten bijvoorbeeld worden beschermd. Ze willen ze namelijk gaan volgen met camera’s en daar wil ik een stokje voor steken,’ zegt Lensink die momenteel ook zonder baan zit.


Bestuurservaring

Lensink was vroeger bestuurder van een jongerencentrum in Winterswijk. Zodoende kent hij de lokale overheid al een beetje. ‘Al is het vanaf de andere kant van de tafel, hierdoor heb ik wel veel bestuurservaring opgedaan. En ik was ook tien jaar passief lid van een partij waar ik de naam niet van wil noemen. Maar de interesse is er altijd geweest.'


'Democratische zetel'

Wanneer Erwin Lensink een plek in de Nijmeegse raad weet te bemachtigen, wordt het een ‘democratische zetel.’ De burger wordt zoveel mogelijk geraadpleegd. ‘Ik ben nog bezig met het systeem,’ zegt hij, ‘maar het komt er op neer dat ik 40 procent inspraak heb net als de burgers, en geselecteerde Nijmegenaars en experts 20 procent en de burgers 40 procent. Ik wil de gemiddelde mening van Nijmegen vertegenwoordigen.’


Complotdenker

De waxinelichthoudergooier is de afgelopen jaren vaak in het nieuws geweest. En niet op de manier waar een politicus in spe op zit te wachten. De lijsttrekker werd vaak gekwalificeerd als complotdenker en psychiatrisch geval. Is de potentiele politicus niet bang dat mensen hierdoor niet op hem gaan stemmen? ‘Mensen die verder kijken dan dat, weten wel dat het heel anders zit, 'verweert hij zich, 'ik ben ook de énige in de Piratenpartij Nijmegen. Zodoende kunnen ze alleen mij afrekenen op resultaten.'

200 brieven
Lensink wil ook graag de landelijke politiek beïnvloeden. Die poging deed hij al eerder door zo’n 200 brieven naar de Tweede Kamer te schrijven. ‘Ik vraag me overigens af of ze wel gelezen zijn, ik sta daar namelijk nu bekend als veelschrijver. Ik hoop dat wanneer ik in de gemeenteraad kom, mensen mij eindelijk serieuzer gaan nemen. Want ja, ik heb met een waxinelichthouder gegooid. Maar een groep als de Bilderbergconferentie start oorlogen. En wat is dan erger?’

Lees in de rubriek De Kandidaat meer verhalen over gewone en bijzondere kandidaat-raadsleden

Let op! Ook (kandidaat-) raadslid? Kom dan voor een vriendenprijsje naar het BB-congres 'Goede Raad is goud waard' op donderdag 27 februari in Antropia, Driebergen. Andere geïnteresseerden zijn ook welkom. Meer info+aanmelden >>

Reacties: 28

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Erwin Lensink / Lijsttrekker Lijst 12 Gemeente Nijmegen
Beste Willem van der Vaart,Mag ik u er op wijzen, dat u dan begonnen bent met de volgende beledigende opmerking: "Ik zou mijn stem in ieder geval niet vergooien aan een dergelijk triest figuur". Dus, als ik iemand bestempel als hypocriet, dan mag dat niet, maar bovenstaande opmerking vind u een compliment? Wellicht, dat u ergens een licht op werpen geen normale wijze van protesteren vind, echter verteld u mij, dan nu, maar eens hoe ik het dan wel zou moeten doen en dat de zaken, laten we zeggen binnen 3 tot 6 maanden gegarandeerd geregeld zijn? En hoe ziet u de vorige politieke protestwerpers naar de Gouden Koets in 1966, 1981, 2002 en 2005 dan, waarvan er dus zelfs in 1 de gemeenteraad van Haarlem zit? Ik zal niet de eerste en ook niet de laatste zijn, van personen, die ernstig in rechten en vrijheid geschonden is en daarom iets uit protest werpt, dus dit is een vrij menselijke reactie, namelijk boosheid over misstanden! Ook in de Gemeente Nijmegen heeft men enorme last van de huidige banken- en kredietcrisis. Bovendien spelen er zaken in de Gemeente Nijmegen, die te maken hebben met een open overheid en bescherming van de privacy van de burger, zoals het teveel aan cameratoezicht (bij bijstandsgerechtigden)...
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Willem
Ik ben u inderdaad een verklaring schuldig voor het gebruik van het woord triest. Ik vind het in en in triest dat u het gooien van voorwerpen ziet als legitiem middel om uw mening te uiten, daarmee toch bewust of onbewust het risico lopend dat u zaken van een ander beschadigt, of nog erger, mensen verwond. Het gooien van voorwerpen is geen meningsuiting op zich, als u er vervolgens hier tekst en uitleg bij moet geven (wat daar ook van zij). Ik vraag me af, als het gooien van voorwerpen naar het staatshoofd voor u een legitiem protestmiddel is, waar het gooien ophoudt. Bij serpetineslingers, waxinelichthouders, bakstenen of erger? Kennelijk huldigt u het standpunt dat het doel alle middelen heiligt. Daar ben ik het absoluut met u oneens.
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Hilde van Heusen - Smulders / Managementondersteuner Communicatie
We gaan in Nederland echt doorslaan wanneer we dit soort labiele figuren accepteren binnen het politiek bestel. Prima vrijheid van meningsuiting, maar laten we alsjeblieft wegblijven van randfiguren in de politiek die alleen maar rotzooi weten te trappen, crimineel gedrag vertonen of anderzijds niet in het belang van Nederland kunnen acteren omdat ze gewoonweg niet eerst nadenken maar vooral alleen maar doen en niet stilstaan bij de maatschappelijke consequenties. In Brabant een kandidaat die eerder op jongeren is ingereden en nu een labiel figuur die het niet kan opbrengen om gewoon thuis te blijven tijdens de plechtigheden, maar met een voorwerp naar ONS Koningspaar moet gooien?!?!? Wie is de volgende Benno L, Samir A?!?!?! Waar gaan we naartoe!
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
R Vermaat / ambtenaar
Toch ook niet misselijk, in je eentje een piratenpartij kapen... Maar zonder dollen, is deze man nu echt een gevaar voor de openbare orde (wat de mening is van de politie) of is hij nu labiel (niet volgens de rechter)? Twee jaar voorarrest, voor wat nu eigenlijk? Als hij en waxinelichthouder naar een bus had gegooid was hij allang met een boete na een dag of 2 weer op straat gezet, toch? En is hij nu echt erger dan de Kabouters of de Boerenpartij?
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Jos Praat / beleidsadviseur
Eerst maar eens beginnen om het etiket 'waxinelichtgooier' van deze man te halen. En de kandidaat gewoon bij de naam noemen.

Of hij werkelijk over kwaliteiten als politicus beschikt; dat zal moeten blijken. Die vragen werden destijds toch ook niet gesteld toen die hele zooi van de LPF een regering ging vormen?

Laat de Nijmeegse kiezers zelf maar beoordelen of deze ervaringsdeskundige pur-sang van een staaltje ongekende Nederlandse klassejustitie een zetel waard is of niet.
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Erwin Lensink / Lijsttrekker Lijst 12 Gemeente Nijmegen
Beste Willem van der Vaart,Ten eerste is er niemand in gevaar geweest door het werpen van mijn waxinelichthouder, dat kan ik u garanderen en is in hoger beroep uit videobeelden duidelijk geworden. Verder vind ik een pacifist mooi en idealistisch, maar ik geloof niet, dat dit realistisch altijd is in deze wereld helaas.Overigens heb ik voor het werpen van een waxinelichthouder al meer dan 100 terechte klachten, schriftelijk en mondeling kenbaar gemaakt, dus voor Prinsjesdag 2010 (zelfs ultimatum gesteld) en mag van mij een ieder, die valselijk internationaal is vervolgd of expres valselijk een inrichting is in gerommeld met valse aanklachten (om voor het leven te duperen dus) of anderzijds wordt belaagd door autoriteiten van mij gerust zaken als protest naar de Gouden Koets werpen. Lijkt mij zelfs een prima manier om aandacht te vestigen op b.v. misstanden en criminele daden gepleegd door de leden van de Stichting Bilderberg Meetings en / of (familieleden) van de inzittenden van de Gouden Koets!!! Zeker als justitie in Nederland dubbele maatstaven hanteert, ten opzichte van bijvoorbeeld mijn persoon, Edwin de Roy van Zuijdewijn, Meinoud Rost van Tonningen en Karel Bachgus t.o.v. "Prins" Bernhard, het DNA van Beatrix en ook alle zaken rondom het pedonetwerk van Joris Demmink. Als u dit niet vind, dan vind ik u hypocriet...
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Erwin Lensink / Lijsttrekker Lijst 12 Gemeente Nijmegen
Beste Willem van der Vaart,Verder vraagt u waar dit recht op verzet op houdt of gerechtvaardigd wordt aan mij? Ik verwijs u naar de Justificatie of Deductie, de Acte van Verlatinghe, het Eeuwig Edict en de Unie van Utrecht, waarin Hugo de Groot, Johan van Oldenbarneveldt en Willem van Oranje-Nassau, namens de Staten, de Staten-Generaal en de onafhankelijke soevereine Nederlanders aan God zelfs nog, hebben verantwoord, wanneer er volgens de natuurlijke orde der dingen, recht op verzet jegens autoriteiten bestaat en derhalve gerechtvaardigd is...
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Erwin Lensink / Lijsttrekker Lijst 12 Gemeente Nijmegen
Beste heer van der Vaart,Overigens heb ik 3 kritische vragen aan u, waar u dan maar, aangezien u deze mening ventileert, mij antwoord op moet geven met de oplossing:

1. Hoe kan er een valselijk internationaal onderzoek jegens mij gelast worden, omdat mijn moeder voor iedereen plotseling en onverwacht in Duitsland is overleden op 28 april 2008, dat daarbij mijn telefoons getapt en computers in beslag genomen (privacy geschonden) en ik expres onrechtmatig valselijk belasterd en gesmaad ben, maar dat mij niet de cautie is gegeven en ik ook nog steeds geen volledige inzage in dit valse dossier heb gehad? Hoe kan dat en hoe kan ik inzage in dit dossier krijgen, als autoriteiten dit expres stelselmatig weigeren?

2. Waarom hebben ik en ook mijn moeder DNA voor de Nationale DNA-databank, tegen onze wil en zonder toestemming moeten inleveren en Beatrix, Juliana en Willem-Alexander daarentegen niet, in verband met Willem III en Wilhelmina?

3. Hoe kan het dat ik al meerdere malen valselijk in inrichtingen ben getracht te stoppen met valse aanklachten en dat ik daardoor levenslange schade heb opgelopen, zelfs al voor Prinsjesdag 2010 en zelfs vorig jaar met de Kroning binnen 5 jaar voor de tweede maal valselijk internationaal straf rechterlijk ben vervolgd? Hoe kan dat, juridisch en wettelijk gezien en hoe wordt mijn gigantische schade vergoedt?Aangezien u alles zo goed weet en ook eventuele andere critici, wacht ik met smart op de antwoorden, de excuses en de riante schadevergoedingen...
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Janneke
@TIP. De vergelijking met Benno L en Samir A. is toch nergens op gebaseerd. Ik ben geen fan van het koningshuis en vind het onverklaarbaar dat iemand twee jaar vast zit vor het gooien van een waxinelichtje. Het is een vorm van protest en protesteren mag.

En wat de verkiezingen betreft. Laat de kiezer kiezen. Er zijn meer onevenwichtige personen in de politiek gekomen. Die verdwijnen van zelf.
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Willem
Protesteren en demonstreren mag, maar het gooien van voorwerpen zoals een waxinelichthouder vind ik geen acceptabele manier van het uiten van je mening. Een spandoek had toch ook gekund? En als je voorwerpen gaat gooien naar het staatshoofd, dan kun je verwachten dat men daar fors op inzet. In mijn optiek ben je echt niet goed bij je hoofd als je het gooien van voorwerpen ziet als een normale vorm van protest. Ik zou mijn stem in ieder geval niet vergooien aan een dergelijk triest figuur
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Pipadekloon / Voorlichter
Die man heeft genoeg geleden.Voor vernielende Greenpeace terroristen en beeldenstormers als Pussy Riot vliegt Timmerfrans naar Poetin.
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Erwin Lensink / Lijsttrekker Lijst 12 Gemeente Nijmegen
Geachte heer van der Vaart en TIP,Jullie kritiek is onterecht en nee, ik had niet met een spandoek kunnen gaan staan, toevallig de arrestaties van Joanna, Hans Maessen en anderen vergeten? Bovendien vermeld niemand, zeker de politie en justitie met criminele valse agenten in de organisatie niet, dat alle aanklachten vals zijn en alles gestart is na een vals strafrechterlijk onrechtmatig onderzoek door politie en justitie gestart, terwijl mijn moeder plotseling voor iedereen in Duitsland om het leven is gekomen. Waarom heb ik nog steeds geen inzage gehad in dat onderzoek, maar ben wel via expres opgezette valse aanklachten in 2009 onrechtmatig via grove overtredingen van de WET BOPZ met een valse geneeskundige verklaring een inrichting ingerommeld???? Wanneer krijg ik daarvoor rehabilitatie, excuses en schadevergoeding en waarom is er nooit, maar dan ook nooit, sinds 28 april 2008 in al mijn valse strafzaken en procedures een eerlijk proces geweest??? Schandalig, dat jullie met zulke tekort door de bocht opmerkingen aankomen. Gelukkig is al 8 jaren de witwaterwerper naar de Gouden Koets, Sjaak Vrugt van de Actiepartij een succesvol raadslid in de Gemeente Haarlem en al 2 maal verkozen tot beste raadslid!!! Bovendien gaat zelfs de molotovcocktailgooier, die ook onvrede had met de politie, zich verkiesbaar stellen. Ik snap verder niet, dat jullie een waxinelichthouder als ernstiger kunnen zien, dan de wandaden van pa Zorreguieta, SS-opa "Prins" Bernhard, het pedonetwerk van Joris Demmink, hoogste baas van justitie 10 jaren geweest in Nederland en ook de Drone praktijken en de Nederlandse politie agenten, die zelfs zijn gestart met het willekeurig neerschieten van Nederlanders, zoals Rishi in Den Haag en een voetbalteam in Amsterdam en dat er dan vrijspraak volgt. Hoe kan dat? Bovendien was ik een normaal burger, werknemer, student tot het overlijden van mijn moeder in Duitsland en geen crimineel of onruststoker, tot de politie in Winterswijk, Doetinchem en Apeldoorn mij expres voor het leven hebben gedupeerd en dat al sinds 28 april 2008 en woedend gemaakt met zeer lage achterbaks valse wanpraktijken, maar excuses kennen ze niet, hoe kan dat?www.erwinlensinkvrij.nl
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Erwin Lensink / Lijsttrekker Lijst 12 Gemeente Nijmegen
Geachte heer Tip en heer Van der Vaart,Nog even iets anders, dacht u nu werkelijk, dat er ook maar iemand het zou schelen, als ik er met een spandoek zou gaan staan, toendertijd in 2010 in Den Haag en er dan iets aan de schandalige situatie in mijn persoonlijke leven en bij bepaalde delen van politie, justitie, psychiatrie (misbruik van meer dan 10.000 personen in Nederland jaarlijks, zie www.ncrm.nl onder andere), de banken en via de belangrijkste Bilderbergers als de familie Rothschild (Rabobank, ABN Amro, BIS BASEL) zou veranderen??? Hebben jullie niet gezien, hoe toen mijn actie succesvol is geslaagd, politie, justitie, psychiatrie, rechterlijke macht, pers en media aan complete misleiding van het gehele Nederlandse volk hebben gedaan of hebben ze toen gezegd, dat het om het aankaarten van deze gigantische misstanden ging??? Natuurlijk zijn de meer dan 100.000 doden i.v.m. de Irak oorlog (Bilderberg, Shell en andere belangen), als ook de invoering van de €uro (plan Bilderberg en de huidige banken- en kredietcrisis met heel veel faillissementen en dientengevolge zelfdodingen, vanwege o.a. "ONS" oplichters koningspaar, zie Juliana als adoptiekind en DNA is voldoende bewijs) volgens jullie niet belangrijk of niet belangwekkend, maar een klein incidentje via een waxinelichthouder om daar eens de aandacht op te werpen SCHANDALIG... Zijn jullie niet compleet hypocriet en hoe had ik het anders kunnen bereiken dan??? Alleen dit artikel bewijst mijn gelijk en derhalve is deelname aan deze verkiezingen al winst, want ik kan de inwoners van de 10de stad van het land op de hoogte stellen, geheel Gelderland en ook heel veel Nederlanders...
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
evelien
Ik kom terug op mijn eerdere standpunt; ik adviseer heel Nijmegen op deze man te stemmen. Dan weten we zeker dat in de raadsvergaderingen voortaan wordt gesproken over de afstemming van onze koning en DNA onderzoek, over internationale opsporingsbevelen van raadsleden en vermoedelijk ook over buitenaardse wezens die zullen gaan landen tijdens de Vierdaagse en die we kunnen verdrijven met waxinelichthouders. Ik verhuis zsm naar Nijmegen om hier deel van uit te kunnen maken!
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Stoffel
Waxinelichtjes gooien is bepaald niet mijn hobby. Maar na de reacties hier te hebben gelezen, krijgt ik wel bewondering voor meneer Erwin Lensink. Hij gaat niet alleen de discussie aan, hij doet dat ook in een keurige, welbespraakt Nederlands geformuleerde zinnen. En hij maakt zijn criticaster hier in met boter en suiker ! Jammer dat ik niet in Nijmegen woon...
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
henk
@Stoffel

Aha, de beste man kan een paar zinnen Nederlands. Dat moet voldoende zijn om op hem te stemmen.
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Erwin Lensink / Lijsttrekker Lijst 12 Gemeente Nijmegen
@ Evelien

Afstemming? Over buitenaardse wezens weet ik trouwens niets, behalve dan, dat een voormalig Minister van Defensie van Canada nota bene een verklaring heeft gegeven, dat deze zouden bestaan en de Amerikaanse regering zou er o.a. van af weten (zelfs contacten mee onderhouden) en overigens ook een ex-astronaut heeft deze bevestiging afgegeven.Helaas (of gelukkig) zijn ze mij persoonlijk vergeten te informeren, maar mochten ze een bezoek brengen aan Nijmegen of Gelderland, dan zal ik de eerste proberen te zijn, die dit dan als raadslid in de gemeenteraad op de agenda zal zetten. Tot op heden, ben ik daarvan echter niet op de hoogte (gesteld)! Mijn Nederlandse zinsbouw is voor verbetering vatbaar, net als nog een aantal andere verbeterpunten! Maar goed, ieder gek, zijn gebrek, is een spreekwoordelijk gezegde!Als Evelien het trouwens zoveel beter weet, onder meer wie er in de top 100 van de Forbes400 behoren te staan, maar er desondanks niet in staan, dan verzoek ik dit haar hier nu nader te laten onderbouwen bij deze en zich dan ook maar gelijk verkiesbaar te stellen om deze zeer belangrijke wantoestanden aan te pakken (99,9% versus 0,1%)...
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Stoffel
Ja, Henk, ik woon zelf in Rotterdam. En geloof me, een aantal kandidaten (vooral op de PvdA-lijst) in mijn stad spreekt nauwelijks Nederlands. Die zijn door hun oom (of neef) Karakus op de lijst gezet. Hier ben je al blij als je een kandidaat ontmoet bij wie je je verstaanbaar kunt maken !
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Hilde van Heusen - Smulders / Managementondersteuner Communicatie
Beste heer Lensink, persoonlijk ben ik fel tegenstander tegen alle vormen van fysiek geweld en mag de overheid hiertegen hard optreden. Het is niet uw recht om andermans leefwereld binnen te treden op de manier waarop u dit deed (hoe klein u dit ook acht!) en ja er zijn tal van manieren mogelijk waarop doelen worden bereikt zonder hiervoor te kiezen. Gaat u in de raadskamer straks met een pen gooien naar een ander wanneer deze u niet aanhoort? En dat er veel mis en loos is in de wereld en dat u en anderen tal van voorbeelden kunt benoemen, natuurlijk, de wereld is niet eerlijk of zwart/wit en de overwinnaar heeft het gelijk altijd aan zijn/haar zijde waarbij de ander wordt veroordeeld. Ook ik ben tegen ongelijkheid en van mij mogen ze de bankiers die ons in de crisis hebben gebracht tot op het financiële privévlees strippen en dat dit niet wordt gedaan, tja ook dat is realiteit en oneerlijk, maar om geweld als middel te gebruiken, blijf ik NEE zeggen. Hoe vervelend en hypocriet u mij ook mag vinden.
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Erwin Lensink / Lijsttrekker Lijst 12 Gemeente Nijmegen
Beste TIP,U gaat er compleet aan voorbij, dat er in de periode 28 april 2008 t/m september 2010, dus meer dan 24 maanden daarvoor al continu geweld, valse criminele praktijken (door gang stalking van valse politie agenten en justitie) en diverse onrechtmatigheden, waarbij ik zelfs al 2 maal ernstig gewond ben geraakt en veel veel meer, is gepleegd, dus wat dit betreft beschouw ik u als hypocriet. Waarom denkt u dat de mensen in de Oekraine nu zo boos zijn of de afgelopen 4 jaren m.b.t. de crisis in London, Rome, Athene of Madrid??? Verteld u mij, nu maar eens op welke wijze ik, binnen nu en 6 maanden mijn recht op een behoorlijk leven kan opeisen en volledige rehabilitatie voor alle valse veroordelingen en een recht op een eerlijk proces, dus bij welke instantie in Nederland, waar ik het nog niet heb geprobeerd???
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Hilde van Heusen - Smulders / Managementondersteuner Communicatie
Hoe vervelend dit ook klinkt, maar u heeft het op voor u mogelijke manieren geprobeerd en het werkt alleen maar averechts. Wellicht is een manier om het zelf "los te laten" en "ogenschijnlijk mee te bewegen met de vaart der volkeren", vervolgens een goede advocaat in de hand te nemen die het helemaal voor u opneemt en weet hoe de hazen lopen. Soms kunnen bijzondere zaken gebeuren achter de schermen. Echt, wanneer iedereen zoals u zou reageren werd het hier de Oekraïne en andere plekken, waar u ogenschijnlijk zo voorstaat en waarvan ik hoop dat dit nooit in Nederland zal gebeuren, want welke groep die geweld gebruikt krijgt nu zijn/haar gelijk? Geweld is altijd zinloos en maakt meer kapot als ooit aan de voorkant bedoeld wordt. Dit is o.a. ook de reden waarom ik voorstander ben van de stabiliteit van een Koningshuis en niet de grillen wens van de "gekozen" (door de eigen vriendjes) president. Nogmaals, van mij mogen de crisisveroorzakers heel hard financieel privé worden aangepakt - dat is ook de enige manier waarop deze groep vatbaar is - maar geweld, nogmaals NEE!
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Erwin Lensink / Lijsttrekker Lijst 12 Gemeente Nijmegen
Geachte heer TIP,Dus u bent geindoctrineerd door de propaganda? Quote: "niet de grillen wens van de "gekozen" (door de eigen vriendjes) president".... Geld dit niet voor de eigen vrindjes van het "Koningshuis", als b.v. de familie Fentener-Van Vlissingen? Verder gaat u er compleet aan voorbij, dat de vriendjes van het "Koningshuis" de hoofdverantwoordelijken zijn grotendeels voor het veroorzaken van de banken- en kredietcrisis. Ik noem even de familie Wallenberg, de familie Rothschild en David Rockefeller, allemaal bekend van de Bilderberg organisatie en de innercircle. Bent u vergeten, het grote aandelenpakket van Beatrix in het Asia Equity Fund van J.P. Morgan Chase Manhattan Bank of de rol van "Prins" Friso bij Goldman Sachs of het mooie baantje van Maxima bij microkredieten (en heel veel zelfdodingen propaganda) of haar rol in New York bij de Deutsche Bank? Of bent u wellicht het grote aandelenpakket van de familie vergeten bij de ABN AMRO Bank, ondanks nationalisatie nog steeds trouwens 2,2 % van de ABN AMRO in handen...? Of bent u de rol in de Raad van Commissarissen bij De Nederlandsche Bank van "Koning" Willlem 4 en een lid van de familie Fentener-Van Vlissingen vergeten? Mijn acties werken niet alleen maar averechts, alleen met alle respect bij zulke mensen als u met uw eerste onnozele reactie, die u heeft getypt zonder na te denken of enig onderzoek naar mijn persoon of achtergronden te doen, want anders had u dit niet als reactie geplaatst...Verder heb ik prima advocaten gehad, die al toe hebben gegeven, in meer of mindere mate, dat het systeem disfunctioneert in zowel mijn zaken, maar ook zaken als Edwin de Roy van Zuijdewijn, Chipshol, Eilert Meeter, Maarten Van Maurik, Zorreguieta, Demmink en veel meer van zulke zaken... Dus hoe gaat u dan het "Koninklijk Huis" en andere betrokken vriendjes verantwoordelijk maken voor de Euro- en bankenkredietcrisis, als ook de Irak-oorlog bijvoorbeeld?
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Hilde van Heusen - Smulders / Managementondersteuner Communicatie
Dat bedoel ik juist, dat lukt niet en vechten in deze levert alleen frustratie en eigen ellende op. Soms is het grootste en verstandigste gevecht acceptatie dat sommige dingen zijn zoals ze zijn en dat je beter gevechten kunt zoeken die te winnen zijn, hoe voor het gevoel, klein ook. Het leven is gewoonweg veel te kort om altijd maar de windmolens van Don Quichote of op te zoeken of als Ahab te vechten tegen Moby Dick. Obsessies vergen veel energie die wellicht qua tijd aangenamer besteed kunnen worden. Dit gezegd hebbende, er is natuurlijk veel mis in Nederland, maar wellicht is het overall gezien, leefbaarder hier als in menig ander land. Wanneer vindt u voldoening in uw strijd en vindt u deze ooit; is er ook maar ergens een haalbaar (licht)punt op uw horizon? Begrijp me niet verkeerd, ik heb niets tegen u persoonlijk, maar kan me eenvoudigweg niet vinden in uw aanpak en vindt het jammer dat de situatie u zover heeft gedreven.
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
evelien
Pff, nou, als iemand ooit van plan geweest zou zijn om op die waxinelichthouderidioot te stemmen, dan zal dat na het lezen van zijn paranoïde en onbegrijpelijke onzinnige reactie hier, wel voltooid verleden tijd zijn.
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Erwin Lensink / Lijsttrekker Lijst 12 Gemeente Nijmegen
Beste Evelien,Bedankt voor de respectvolle reactie! Al haal ik geen enkele stem, dan nog is deelname zinvol, want niemand kan ontkennen, dat er zaken in het rechtstelsel en mijn persoonlijke zaken niet kloppen. Er zijn inderdaad ook Nederlanders die weinig tot geen interesse in belangrijke zaken hebben en ik vermoed, dat u dan ook nog nooit van het schandaal rondom b.v. Joris Demmink hebt gehoord of wel? Ook denk ik niet, dat u op de hoogte bent, welk bedrijf voor het grootste deel de diamanthandel en markt onder controle had of wel? Mijn keuze is het dan ook om het electoraat te laten kiezen en mochten er betere kandidaten zijn, dan ga ik wel andere zaken doen! Het gaat er alleen maar mij om, om belangrijke zaken op de agenda te zetten of een licht er op te werpen...
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
evelien
@Erwin

Ja hoor ik ben echt wel maatschappelijk bewust. En dat betekent ook dat ik alleen maar stem op mensen die iets zinnigs te melden hebben èn dat ook kunnen overbrengen. Paranoïde complottheorieën doen het gewoon niet voor mij. Maar ja, dat ben ik.
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Erwin Lensink / Lijsttrekker Lijst 12 Gemeente Nijmegen
@ Evelien

Het is uw en ieders goed recht om te stemmen op alle deelnemers, die beter of zelfs slechter dan mij zijn. Mijn recht is het om mij verkiesbaar te stellen en ik snap niet hoe de zaken op www.erwinlensinkvrij.nl/english als paranoïde kunt af doen en waarom u leugens nodig hebt om mij te beledigen?
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Willem van der Vaart
Wel grappig dat de heer Lensink iemand al als hypocriet wegzet, om de simpele reden dat die persoon, ikzelf dus, het gooien van voorwerpen niet als een normale wijze van protesteren c.q. het uiten van een mening zie. Ik vraag me ook af hoe Nijmegen gebaat is bij stellingen over het Koningshuis, Bilderberg, Demmink etc. Het komt mij voor dat deze onderwerpen, nu niet bepaald tot het domein van de gemeentepolitiek behoren. Hoe het ook zij, als de heer Lensink iedereen meent te moeten beledigen die zijn zienswijze niet deelt, wens ik hem bijzonder veel sterkte in de gemeenteraad, mocht hij daar een zetel verwerven.
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Advertentie