bestuur en organisatie / Partnerbijdrage

Maak in januari direct gebruik van je opleidingsbudget!

Grijp jij deze kans om het maximale uit jezelf te halen?

17 januari 2023
header

Een nieuw jaar, een nieuw opleidingsbudget én onze opleidingen en trainingen gaan weer van start. Grijp jij deze kans om het maximale uit jezelf te halen? Als je je nu inschrijft voor een opleiding, kun je nog begin 2023 starten.

Maak jezelf extra waardevol

Een nieuw jaar is begonnen. Een jaar dat naar verwachting even dynamisch zal zijn als de afgelopen jaren. Daarom is dit een goed moment om je competenties onder de loep te nemen en te bekijken hoe je jezelf nog verder kunt ontwikkelen. En niet alleen omdat het leuk en interessant is om nieuwe stappen te zetten en op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in jouw vakgebied. Het maakt je ook waardevoller voor je organisatie! Daarnaast bieden we opleidingsprogramma’s aan die gericht zijn op jouw persoonlijke ontwikkeling. Denk aan de versterking van je communicatievaardigheden, je effectiviteit of creatief denken. Van deze nieuwe kennis en vaardigheden heb je privé net zoveel profijt.

De kansen liggen voor het grijpen

Laat dit nu net het ideale moment zijn om jezelf verder te ontwikkelen. Veel organisaties stellen vanaf januari een nieuw opleidingsbudget beschikbaar én een groot deel van onze opleidingen en trainingen gaat de komende periode van start. Ook voor 2023 hebben we een waardevol opleidingsaanbod dat aansluit op alle veranderingen in de wereld. Dit aanbod bestaat uit verschillende opleidingsvarianten. We bieden opleidingen en trainingen overdag, ’s avonds, op zaterdag of online aan. Er is dus altijd wel een variant die goed te combineren is met jouw werk- en privésituatie. Schrijf je daarom snel in voor een van onze opleidingen of trainingen op MBO-, HBO- of Masterniveau en begin het nieuwe jaar met het zetten van mooie stappen!

Inspiratie voor opleidingen en trainingen

Weet je nog niet welke opleiding of training je wilt volgen? Hierbij wat inspiratie: 

Bekijk het volledige aanbod

Heb je een interessante training of opleiding op het oog? Om je in te schrijven, open je op onze website de opleiding die je wilt volgen en klik je bovenaan de pagina op de button ‘Direct inschrijven’.

Hulp nodig bij je keuze of inschrijving? 
Wil je eerst wat meer informatie over een opleiding of training? Twijfel je nog over je keuze? Of heb je hulp nodig bij je inschrijving? Onze opleidingsadviseurs denken graag met je mee via 035 20 08 021 of info@bestuursacademie.nl.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.