bestuur en organisatie / Partnerbijdrage

Burgemeester Verhulst van gemeente Goes overhandigt certificaten aan deelnemers Training Beleidsondersteuner

In opdracht van de Vereniging Zeeuwse Gemeenten organiseerde de Bestuursacademie de training 'Beleidsondersteuner'. De training Beleidsondersteuner is nieuw en met name gericht op medewerkers die werken ter ondersteuning van beleidsmedewerkers en projectleiders. Tijdens het 5-daagse programma komt een grote diversiteit aan onderwerpen aan bod. Van politieke sensitiviteit tot prioriteiten stellen, de werkwijze bij beleidsvorming tot en met de planning & controlcyclus. Want van een beleidsondersteuner wordt veel verwacht. Hij of zij wordt niet voor niets vaak de ‘duizendpoot’ van de afdeling genoemd! De 11 deelnemers ontvingen hun certificaat uit handen van burgemeester Verhulst van de gemeente Goes.

Afbeelding

Op de foto ziet u burgemeester Verhulst te midden van alle deelnemers. Locatie is het gemeentehuis van Goes, waar deze training werd gegeven. De training werd gegeven door Hans Doddema, docent bij de Bestuursacademie.

Voor meer informatie over de training beleidsondersteuner kunt u terecht op onze website.

Wilt u meer weten over de incompany mogelijkheden? Neem dan contact op met programmamanager Peter Ritzen (p.ritzen@bestuursacademie.nl of 06 50 21 62 71). Hij bespreekt graag met u de mogelijkheden!

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.