Advertentie

Ex-PVV'er terug in Haagse raad

Arnoud van Doorn vervangt voor onbepaalde tijd zijn partijgenoot Abdoe Khoulani. Die was in juni in opspraak geraakt.

28 november 2014

Arnoud van Doorn, de ex-PVV'er die zich heeft bekeerd tot de islam, zit voorlopig weer in de gemeenteraad van Den Haag. Hij legde donderdag de eed af. Van Doorn vertegenwoordigt de islamitische Partij van de Eenheid (PvdE). Voor die partij zat hij al eerder in de raad, maar hij verloor zijn zetel bij de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen.

Vervanger Abdoe Khoulani
Van Doorn vervangt voor onbepaalde tijd zijn partijgenoot Abdoe Khoulani. Die was in juni in opspraak geraakt. Khoulani had op Facebook geschreven: ‘Leve ISIS en in shaa Allah op naar Baghdad om dat schorem aldaar aan te pakken.’ Hij bood daar later excuses voor aan. Het is niet duidelijk of er een verband is tussen die uitspraak en Khoulani's vertrek. Van Doorn meldde eerder dat Khoulani ‘vanwege persoonlijke omstandigheden’ een stap terug doet. (ANP)

Reacties: 1

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Hilde van Heusen - Smulders / Managementondersteuner Communicatie
Het wordt hoog tijd dat politiek wordt gescheiden van godsdienst. Straks zit Nederland vol met deze lijn gelovigen en krijgt ook de politieke beslissing die kleur mee; moet er NIET aan denken; 100 jaar terug in de tijd!
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Advertentie