of 59185 LinkedIn

Stichtse Vecht gastheer van de JAD’18!

Stichtse Vecht gastheer van de JAD’18! Burgemeester Marc Witteman: “Een geweldige gelegenheid voor onze jonge gemeente om ons landelijk op de kaart te zetten."
Reageer

AfbeeldingOp de Jonge Ambtenarendag in Breda is op 30 maart bekend gemaakt dat Stichtse Vecht de winnaar is van de race om het gastheerschap van de Jonge Ambtenarendag in 2018. De winst is een bijzondere prestatie. Eerdere edities vonden onder andere plaats in steden als Schiedam, Almere, Den Haag, Arnhem, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. Voor de organisatie van dit evenement is de gemeente een bijzonder partnership met Businesss Universiteit Nyenrode aangegaan, zij stellen hun locatie voor deze dag beschikbaar. 

Burgemeester Marc Witteman: “Op initiatief van onze eigen jonge ambtenaren hebben wij dit bid uitgebracht. Ik ben dan ook trots op dit resultaat! Een geweldige gelegenheid voor onze jonge gemeente om ons landelijk op de kaart te zetten. Lang niet iedereen is bekend met Stichtse Vecht, en dit gaat daar zeker bij helpen. Tijdens deze dag zullen 600 jonge ambtenaren uit heel Nederland onze gemeente bezoeken en kennis maken met zowel het buitengebied, de bedrijvigheid als onze gemeentelijke organisatie. Ik zie uit naar een inspirerende dag en ben verheugd dat we dit in samenwerking met Business Universiteit Nyenrode vorm kunnen geven.” 

 

Ben je enthousiast en wil jij de JAD’18 helpen organiseren? Dan zoeken wij jou!

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Stichting FUTUR

Postbus 10213

2501 HE Den Haag

www.futur.nl

info@futur.nl


Stichting Jonge Ambtenaren

Postbus 198
2501 CD Den Haag

www.jongeambtenarendag.nl

info@jongeambtenarendag.nl


Hartmans Netwerk

Zonder contact geen netwerk. Er zijn drie manieren om met ons (of met elkaar) in contact te komen. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur, de onderwerpen per optie zijn slechts indicatief. Contact

Meer nieuws

Bloggers