of 59250 LinkedIn

Eindhoven Airport mag groeien

Eindhoven Airport komt dan uiteindelijk op een jaarlijkse capaciteit van zo’n 43.000 starts en landingen per jaar. ‘De provincie Brabant en de regio Eindhoven hebben veel ambitie en willen de regionale economie en werkgelegenheid laten groeien. Onderdeel hiervan is de groei van Eindhoven Airport. Dat betekent dat we steeds blijven zoeken naar een goede balans, want groei betekent ook geluidshinder. Daarom is het belangrijk dat deze hinder zoveel mogelijk beperkt wordt’, aldus Mansveld.
1 reactie

Eindhoven Airport mag tot 2020 stapsgewijs doorgroeien met in totaal circa 15.000 vliegbewegingen. Dit schrijven staatssecretaris Wilma Mansveld (Infrastructuur en Milieu) en minister Jeanine Hennis-Plasschaert (Defensie) aan de Tweede Kamer. Het aantal vluchten na 23.00 uur en op zondagochtend wordt wel beperkt.

Regio
Eindhoven Airport komt dan uiteindelijk op een jaarlijkse capaciteit van zo’n 43.000 starts en landingen per jaar. ‘De provincie Brabant en de regio Eindhoven hebben veel ambitie en willen de regionale economie en werkgelegenheid laten groeien. Onderdeel hiervan is de groei van Eindhoven Airport. Dat betekent dat we steeds blijven zoeken naar een goede balans, want groei betekent ook geluidshinder. Daarom is het belangrijk dat deze hinder zoveel mogelijk beperkt wordt’, aldus Mansveld. (ANP)

Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Opmerker op
Hmmmmmm, Schiphol, Lelystad, Eindhoven....we worden nog belangrijk in Europa.....wàt een geluidcontouren-gechoogggchelllllll.....ha! een konijn!