financiën / Partnerbijdrage

CFO of the future - In gesprek met Ritchy Drost

Laat je inspireren door de persoon achter de functie.

22 maart 2024
Ritchy Drost

In de serie 'CFO of the future' duikt Chef de Mission van TeamNL, Pieter van den Hoogenband, de diepte in samen met CFO's. Wie is de persoon achter de functie? Hoe bereikten zíj de top? Welke obstakels hebben ze hierbij overwonnen? En hoe ziet het vak en de CFO van de toekomst eruit? Deze serie biedt niet alleen waardevolle inzichten voor professionals die een carrière als CFO ambiëren, maar ook praktische tips en handige ‘do’s’ om te onthouden.

In de eerste aflevering gaat Pieter in gesprek met Ritchy Drost, CFO van VodafoneZiggo. Over ambitie, teamvorming, inspiratiebronnen, balans. Over fouten maken en jezelf uitspreken. En over de waarde van ervaringen en herinneringen. Bekijk de video snel.

In een openhartig gesprek ontdekken Pieter en Ritchy dat topsport en bedrijfsleven méér met elkaar gemeen hebben dan je zou denken. Wat Ritchy de nieuwe generatie, misschien wel toekomstige CFO’s, mee zou willen geven? “Niets komt vanzelf. Werk hard en dan bedoel ik niet per se veel. Het gaat niet om de dingen goed doen, maar de goede dingen doen. Geef aandacht aan je mensen, richt je blik naar buiten en omarm nieuwe technologie. En bovenal: gebruik je morele kompas.”

Wil jij meer leren van de weg die Ritchy heeft afgelegd naar nu én tips krijgen om die future CFO te worden? Laat je dan inspireren en bekijk de video.

CFO of the future | Pieter van den Hoogenband & Ritchy Drost

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.