of 58952 LinkedIn

Bestuurslid PvdA Breda weg na diefstal kerstpakket

Bestuurslid Theo Maas van de PvdA in Breda legt zijn functie definitief neer. Hij stal het kerstpakket van de ANBO in een dronken bui uit een buurthuis.
3 reacties
Bestuurslid Theo Maas van de PvdA in Breda legt zijn functie definitief neer vanwege de diefstal van een kerstpakket. ,,Ik wil mijn verantwoordelijkheid nemen. De rest van het bestuur kan beter functioneren zonder dit verhaal", zei Maas maandagmiddag in een verklaring.

Dronken bui

Maas zei in de regionale pers dat hij in een dronken bui een kerspakket heeft gestolen uit een buurthuis. Het kerstpakket was van ouderenbond ANBO.

 

Bestuur respecteert besluit

Het bestuur van de afdeling Breda respecteert het besluit. ,,Nu hij heeft toegegeven wat er is gebeurd, zien wij terugtrekking als enige logische stap'', aldus voorzitter Anja Wassing. De ANBO zou aangifte doen, maar trekt die mogelijk in. De politie gaat niet in op de zaak.

Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Huib op
Zijn partijgenoten doen het beter....die worden gewoon directeur van een woningbouwcorporatie, of ander smi-publiek orgaan of gaan clubs als Aedes leiden. Daar kunnen ze meer geld weghalen dat er in dat kerstpakket in dat buurthuis zat.

En deze jonge (?) man,,,,ach wat zal ik zeggen....hij kan wellicht gekandideerd worden voor de prijs Sufferd van het Jaar. Als je dan toch een functie moet neerleggen, dan toch liever na iets groots en meeslepends.....
Door Peter (dzh manager) op
Gaat het hier om dé Theo M. je weet wel |? Is dit wel echt ? Het lijkt duidelijk een parodie van onze bekende T.M. op de recente graaipraktijken van mederdeel liberale aard afgezet tegen de kruidenierachtige kleinschaligheid van de rode tegenpartij. Ik vind het echt geinige sketch voor op de buhne.
Door hans (ambtenaar) op
Hoe zielig kan je zijn!!!
Konklusie: ONGESCHIKT