of 62812 LinkedIn

Amersfoorts spookraadslid was weg naar raadszaal kwijt

Het Amersfoorste raadslid Mustafa Özcan is een jaar lang niet komen opdagen in de raadsvergaderingen omdat de software van zijn navigatiesysteem was verouderd.

Het Amersfoortse spookraadlid Mustafa Özcan van de naar hem vernoemde lijst  Özcan is gisteravond, na een jaar afwezigheid, voor het eerst weer aanwezig geweest tijdens een raadsvergadering. Volgens hem is zijn afwezigheid te verklaren door een verouderd navigatiesysteem.

Raadsvergoeding
Al bijna een jaar was Özcan niet aanwezig geweest bij de raadsvergaderingen. Dit tot grote ergernis van zijn mede raadsleden, want het raadslid blijf onderwijl wel gewoon maandelijks zijn 1700 euro raadsvergoeding opstrijken. 


Verouderde software
Het raadslid verklaarde twee weken geleden tegenover RTV Utrecht overspannen te zijn geweest en op 23 april weer aanwezig te zijn bij de raadsvergadering. Aan die belofte heeft hij zich gehouden. De verklaring die hij afgelegde verbaasde de raad echter: de software van zijn navigatiesysteem was verouderd, waardoor hij de weg naar de raadszaal niet kon vinden. ‘Maar de raadsleden konden de weg naar mij ook niet vinden’, voegde hij daar nog aan toe.

Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door logica op
Het is verbazingwekkend dat ie niet doodgehongerd in zijn huis gevonden is, omdat hij de weg naar de supermarkt niet kon vinden.