Advertentie

Amersfoorts raadslid Ramón Smits Alvarez vermist

Het PvdA-raadslid en kandidaat lijsttrekker in Amersfoort , Ramón Smits Alvarez, is sinds donderdagmiddag vermist. De fractie en het partijbestuur maakt zich zorgen over zijn welzijn, de politie onderzoekt de zaak.

12 oktober 2013

Het PvdA-raadslid Ramón Smits Alvarez uit Amersfoort is vermist. Dat meldt de partij op haar website. Sinds donderdagmiddag 10 oktober is er niets meer van hem vernomen. Hij had een bankpas van de rekening van de lokale PvdA-fractie waar naar verluidt vierduizend euro mee is opgenomen. Het is niet duidelijk of het raadslid of iemand anders dat heeft gedaan.

Zorgen over welzijn
De fractie en het afdelingsbestuur laten weten zich ernstige zorgen te maken over Ramóns welzijn. De PvdA Amersfoort vraagt wanneer iemand infomatie heeft die kan helpen bij het onderzoek, dit meteen te melden bij de politie. 'Op de eerste plaats is dit een persoonlijk drama, en fractie en bestuur leven mee met zijn familie, ' staat er op de website. Ook roepen ze op de privacy van de familie van Smits Alvarez te respecteren.


Kandidaat lijsttrekker
Omdat Ramon Smits Alvarez ook kandidaat lijsttrekker is, heeft het afdelingsbestuur besloten de bekendmaking van de uitkomst van de lijsttrekkersverkiezing uit te stellen.

Reacties: 3

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Cees van Weerd / Stadsdichter en ex-journalist Amersfoort
Een grote schok. Nu er nog weinig bekend is, is het hopen dat we niet van het ergste uit hoeven te gaan. Al zo lang een markant en gedreven politicus in de stad Amersfoort zou een groot verlies zijn.
Hannes Haganum / kritisch lezer
De PvdA heeft toch wel erg rare kostgangers als volksvertegenwoordiger. Weer een zogenaamde socialist die met zijn vingers in de suikerpot zit ? Wanneer komt RTL eens met een goede soapserie over de lokale politiek ? Een poldervariant van Borgen ?
Paula Bouwer / horeca ondernemer
Een vermissing dat nader onderzoek verdient! Een heel betrokken raadslid dat vlakbij voor de uitslag van de lokale verkiezingen vertrekt... En ja, de lokale politiek van Amersfoort (en het functioneren van het Stadhuis) zou zeker nader onderzoek verdienen. Er gebeuren erg vreemde dingen hier in de stad.
Advertentie