Advertentie

Fractieleider GroenLinks Limburg treedt tijdelijk terug

Fractieleider van GroenLinks in de Limburgse staten trekt zich terug totdat een integriteitsonderzoek naar haar functioneren is afgerond.

28 oktober 2013

Fractievoorzitter Margreet van Tulder van GroenLinks in Limburg trekt zich tijdelijk terug vanwege een onderzoek naar haar integriteit. ,,Ik kan mijn werk niet doen zolang mijn integriteit ter discussie staat'', maakte ze maandag bekend.

Lobby
Van Tulder ligt in Provinciale Staten onder vuur wegens mogelijke belangenverstrengeling. Ze had in juni tevergeefs geprobeerd de educatieve stichting Ithaca waarvan zij directeur was, van een faillissement te redden. Ze lobbyde daarvoor bij de coalitiepartijen CDA en VVD, maar ving bot. Op haar verzoek stelt de Limburgse gouverneur Theo Bovens een onderzoek in. GroenLinks zit in Limburg in de oppositie.

Reacties: 2

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Marc
Heerlijk, verschuilen achter "maatschappelijk belang" terwijl niet is vast te stellen of de maatschappij wel gediend is van het onderwijzen van 8 - 10 jarige kinderen aangaande klimaatwetenschap. Klimaat is veel te complex als onderwerp en vereist tenminste een dosis basiskennis wetenschapsfilosofie om de zin en onzin te kunnen onderscheiden uit de stroom klimaatnieuws.De samenleving is meer gediend is met een generatie die wordt onderwezen om kritisch te denken. Dan worden uiteindelijk vanzelf de juiste duurzame keuzes gemaakt.

Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Kop
Onbegrijpelijk blijft waarom Van Tulder niet een van haar medestatenleden gevraagd heeft om deze zaak te behartigen. Uit de reactie op de eigen website krijg je wel de indruk dat haar collega's ook pas zeer recent op de hoogte zijn van het solistische optreden van hun fractievoorzitter.

http://limburg.groenlinks.nl/node/102925
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Advertentie