bestuur en organisatie / Partnerbijdrage

Nieuwe voorjaarscursussen van de Capra Academie

Toonaangevende praktische cursussen in het publiek arbeidsrecht.

17 januari 2024
cursusaanbod

Dit voorjaar biedt de Capra Academie weer diverse praktische en verdiepende cursussen aan zoals over de Cao Gemeenten/SGO, RVU, medezeggenschap, ambtelijk wangedrag een Stoomcursus Arbeidsrecht ‘nieuwe’ HRM-medewerkers en P&O-adviseurs bij gemeente en GR. Bekijk hier het complete cursusaanbod.

Een overzicht van onze voorjaarscursussen:

RVU: alles wat u moet weten over beëindigingsregelingen met oudere werknemers

In een dagdeel brengen we u snel en praktisch op de hoogte van alle relevante wet- en regelgeving, cao-bepalingen en de actuele jurisprudentie op het gebied van de RVU.
Datum: 1 februari 2024. De cursus vindt online plaats. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Stoomcursus Arbeidsrecht bij de gemeente en GR

Deze cursus is speciaal ontworpen voor ‘nieuwe’ HRM-medewerkers en P&O-adviseurs. In 6 modules en een oefenrechtbank van elk 1,5 uur behandelen we de kern van het arbeidsrecht voor gemeenten en GR’s, gebaseerd op onze praktijkervaring bij onze klanten. Na afloop van de cursus voel jij je (beter) thuis in het arbeidsrecht en de vraagstukken waar je in de praktijk tegenaan loopt (of zal lopen).
De cursus start vanaf 27 februari 2024. Online en één dagdeel op locatie. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Cursus Cao Gemeenten/SGO van A tot Z

Na deze cursus kent u de bepalingen uit de Cao Gemeenten/SGO op uw duimpje en weet u hoe u de bepalingen moet toepassen binnen uw organisatie. De cursus is verdiepend, actueel en specifiek.
De cursus vindt online plaats op 7 en 21 maart 2024. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Cursus Medezeggenschap bij de overheid

Bij reorganisaties vervullen ondernemingsraad en vakbonden elk hun rol. In deze cursus wordt de WOR specifiek vanuit een situatie van reorganisatie/organisatieverandering belicht. Daarbij komt tenminste de door de werkgever te volgen procedure aan bod, de omvang van het adviesrecht van de ondernemingsraad, wat in een adviesaanvraag tenminste moet worden opgenomen, het overleg over een sociaal plan, bijzonderheden bij overgang van onderneming en de volgorde van te zetten stappen.
De cursus vindt op 4 maart plaats in 's- Hertogenbosch. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Meer informatie

Heeft u vragen over een cursus, neemt u dan contact op met Opleidingscoördinator Manuela Dieters via 088 – 579 000 1 of per e-mail.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.