Advertentie

Haagse PVV-dissidenten zoeken leden

De dissidenten van de PVV Den Haag, Arnoud van Doorn en Marjolein de Waal, willen met een nieuwe partij een ledensysteem oprichten.

04 januari 2012

De politieke partij van de Haagse PVV-dissidenten Arnoud van Doorn en Marjolein de Waal wordt een lokale stroming waar mensen lid van kunnen worden. Dat zegt Van Doorn woensdag. De PVV staat juist geen leden toe.

Meepraten

,,We willen de komende 2 jaar volmaken. We hebben niet de illusie dat we daarna met een partij verder kunnen, maar willen het ook niet uitsluiten. Dan vinden we het goed om de achterban te laten meepraten over de koers’’, aldus het Haagse raadslid Van Doorn.

Fouten

Van Doorn werd in december uit de fractie gezet, omdat hij fouten zou hebben gemaakt in het beheer van het budget van de fractie. Van de Waal stapte op, omdat zij het niet eens was met de werkwijze van de fractie in de gemeenteraad.

Genuanceerder

Het raadslid zegt dat de nieuwe partij de koers van de PVV blijft volgen, maar met een ,,iets genuanceerdere benadering’’. ,,Je kunt wel heel hard roepen, en dat mag best om je te profileren, maar als je echt iets wilt bereiken moet je ook compromissen kunnen sluiten.’’

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Advertentie