of 60941 LinkedIn

Wie wordt de Jonge Ambtenaar van het Jaar 2020?

Wie wordt de Jonge Ambtenaar van het Jaar 2020? Op 23 januari 2020 is de verkiezingsavond
Futur Reageer

AfbeeldingOp 23 januari 2020 is de verkiezingsavond van de Jonge Ambtenaar van het Jaar 2020! Dit jaar is FUTUR opzoek gegaan naar Stoute Lefhebbers. Onze drie finalisten: Nissrin Dhkissi (Ministerie van Defensie) Rachelle Dohmen (Gemeente Sittard-Geleen) en Yasmin Brewster (Stroomopwaarts)

zijn alle drie toppers die op geheel eigen wijze en binnen hun eigen werkgebied, grenzen verlegd hebben. Wie wint de publieksprijs? Dat is aan jou! Kijk de filmpjes en stem op je favoriete kandidaat.

Kom je ook?

Lijkt het je leuk om aanwezig te zijn bij deze feestelijke verkiezing van de Jonge Ambtenaar van het Jaar 2020 op 23 januari 2020?. Bestel nu (gratis!) kaarten via deze link! 

 

De finale vindt deze editie plaats in De LiK in Utrecht. Deze oude gevangenis is na 164 jaar geopend voor het publiek. Dit mysterieuze en opvallende bouwwerk aan de Singel was de oudste cellulaire strafgevangenis van Nederland en sluit daarmee perfect aan bij het thema van de #JAvhJ20: #deStouteLefhebber.

 

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Stichting FUTUR

Postbus 10213

2501 HE Den Haag

www.futur.nl

info@futur.nl


Stichting Jonge Ambtenaren

Postbus 198
2501 CD Den Haag

www.jongeambtenarendag.nl

info@jongeambtenarendag.nl


Hartmans Netwerk

Zonder contact geen netwerk. Er zijn drie manieren om met ons (of met elkaar) in contact te komen. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur, de onderwerpen per optie zijn slechts indicatief. Contact

Meer nieuws

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!