Advertentie

Arjen Gerritsen burgemeester Almelo

De 46-jarige VVD'er is nu nog burgemeester in De Bilt en vervulde die functie eerder in Haren.

27 augustus 2016

Almelo krijgt Arjen Gerritsen als burgemeester. De 46-jarige VVD'er is nu nog burgemeester in De Bilt en vervulde die functie eerder in Haren. De ministerraad heeft Gerritsen vrijdag voor het burgemeesterschap in Almelo voorgedragen. Hij volgt Jon Hermans-Vloedbeld op.

Wienen naar Haarlem

CDA'er Jos Wienen werd door de ministerraad voorgedragen als nieuwe burgemeester van Haarlem. De 55-jarige Wienen had die functie in Katwijk. Zijn voorganger in Haarlem is Bernt Schneiders.

Gerritsen en Wienen gaan eind september aan de slag.

Reacties: 5

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

August Biels / gewezen ambtenaar
En ja hoor, daar gaan we weer.... Weer zo'n staatsruivenier die z'n termijn niet afmaakt. Hij kon waarschijnlijk een betere smartphone krijgen in Almelo. Of een luxe tablet.....
Mr R.M. Dalmijn
Ik kan August Biels geruststellen . Gelet op de omvang van beide gemeenten valt de heer Burgmeester in een identieke loongroep.

Vrees dat het milde cynisme , AB eigen, nu toch wat onzuivere trekjes begint te vertonen. Als gewezen ICT ambtenaar was dit recherche werk hem bij een helder brein wellicht zelf gelukt.

Overigens het juiste moment om Almelo en de burgemeester van harte te feliciteren.
Wim Vreeswijk / Belastingadviseur
De Heer Gerritsen moet zich geen overdreven voorstelling maken van Almelo want als analist sinds 2010 weet ik als geen ander dat het al jaren flink schort aan de bestuurlijke capaciteit in de gemeenteraad. Almelo staat dan ook al sinds december 2015 onder verscherpt toezicht van de provincie Overijssel. Het is helaas niet anders!
spiedend oogje
Almelo heeft ruim 70.000 inwoners. de Bilt ruim 40.000

zit toch een salarisklasse verschil tussen.
Mr R.M. Dalmijn
Heer John,



U heeft volkomen gelijk. Excuses.
Advertentie