Alle whitepapers

Succesvolle digitale transformaties bij overheidsinstanties

Wie is uw voorbeeld op het gebied van digitale transformatie?

Als overheidsinstanties het afgelopen decennium iets hebben geleerd, is het dit: als het gaat om modernisering bestaat er geen 'quick fix'. Terwijl verhalen in de media over mislukkingen, ontoereikende financiering en inbreuken op de beveiliging bij ICT-overheidsprojecten bijna dagelijkse kost zijn, lijkt het alsof commerciële organisaties het makkelijker hebben. Wat bij ons maanden of jaren kost lijkt bij hun slechts dagen te duren. Hoewel ik er zeker van ben dat digitale transformatie ook voor hen moeilijk is, maakt dit onze uitdagingen niet eenvoudiger.

Dus wat is er nodig om echte modernisering te realiseren? Nadat we de wereld hebben rondgereisd om met overheidsteams te praten over hun digitale transformatiereis, is één ding duidelijk geworden. Achter elk succesverhaal staat een visionair die maar een doel heeft: betere resultaten voor burgers, bedrijven én hun teams.

Bij Pega zijn we ongelooflijk trots op onze resultaatgerichte technologie. We worden keer op keer beoordeeld als de modernste oplossing, met het laagste risico en de hoogste meerwaarde. Maar we snappen dat technologie slechts een deel is van de puzzel. Echte transformatie vraagt ook om een gedeelde visie en inspiratie.

Onthoud, als u de succesverhalen op de komende pagina's leest, dat er achter elk verhaal een digitale visionair staat.

Iemand die het verschil wilde maken en een gedurfde visie vertaalde in een krachtige nieuwe realiteit. Ik hoop dat deze verhalen u inspireren om de beweging naar modernisering binnen uw organisatie te leiden. Als u meer wilt weten kunt u me emailen op douglas.averill@pega.com.

Douglas Averill, Global Government Industry Markets Leader Pegasystems

Inhoudsopgave

Voorwoord
- Digitaal transformeren: succesverhalen en resultaten
- U.S. Department of Verteran Affairs
- Air Force Research Lab
- Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives, VS
- Federal Bureau of Investigation (FBI)
- DICTU, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
- Sveriges a-kassor: De Zweedse federatie van werkloosheidsfondsen
Echte digitale transformatie begint hier
Over Pegasystems

Whitepaper Aanvragen

Aanhef