of 59082 LinkedIn

Over Werken in het Westen

Vacatures, traineeships, stages - registreer je en zie ze als eerste!

Naast vaste vacatures, hebben meerdere van onze organisaties regelmatig stageplekken en traineeships. Heb je (nog) geen werkervaring? Ook dan loont het dus om naar onze vacatures te kijken via www.werkeninhetwesten.nl. Als je klikt op ‘banenzoekers’ en dan rechts bovenin een registratie aanmaakt, blijf je bij in het vacatureaanbod dat bij jou past. Via emailnotificaties komen de vacatures rechtstreeks in je inbox. In 2016 hadden onze 24 organisaties gezamenlijk maarliefst 700 vacatures.

 

Afbeelding

Jouw inbreng

In een informele en open werksfeer draag jij je steentje bij. Omgevingsbewust, dienstverlenend en met groot verantwoordelijkheidsgevoel. Van ICT tot HRM, Financiën, Juridische zaken en Communicatie. Bevlogen in Welzijn, Veiligheid, Infra of Ruimtelijke Ontwikkeling? Jouw vernieuwende ideeën, samenwerkingsgerichtheid én zelfstandigheid zijn bij ons welkom.

 

Jouw ontwikkeling

Wanneer je bij één van onze organisaties aan de slag bent, werken we ook aan jouw carrière. Zoals met een uitgebreid trainings-/scholingsaanbod. Of mogelijkheid voor projectuitwisselingen binnen de regio. Via onze jaarlijkse Connect!dag kom je in contact met ambtenaren van alle 24 organisaties.

 

WELKOM! 

Postadres
Postbus 13
2400 AA ALPHEN AAN DEN RIJN
Bezoekadres
Stadhuisplein 1
2405 SH ALPHEN AAN DEN RIJN
Provincie
Zuid-Holland
Telefoon
-
E-mail
info@werkeninhetwesten.nl
Website
www.werkeninhetwesten.nl