of 61869 LinkedIn

Over Provincie Gelderland

Gelderse gelukszoekers


Gelukszoekers, dat zijn we bij de provincie Gelderland. Eigenlijk is dat een heel mooi woord, gelukszoeker. Iemand die op zoek is naar geluk. Daarmee bedoelen we dat we werkgeluk hoog in het vaandel hebben staan. De juiste mensen op de juiste plek. Dat klinkt logisch, maar dat is nog niet zo eenvoudig. Het vraagt om zelfreflectie en te willen ontdekken waar je gelukkig van wordt en waar je goed in bent. 

 

Afbeelding

Op zoek naar geluk

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers een goede balans creëren voor zichzelf in werk en privé, maar vooral dat mensen doen waar ze talent voor hebben. Het Gelders Traineeship biedt jonge, ambitieuze professionals een ultiem podium voor talentontwikkeling. Daarmee bedoelen we dat je niet steeds maar moet verbeteren (van een 5 een 6 proberen te maken) maar juist je talenten mag laten excelleren, zodat je van een 8 een 9 kan maken.

 

Leer- en ontwikkelprogramma

Ons leer- en ontwikkelprogramma is uniek. In tegenstelling tot andere traineeships is ons leertraject op jou en jouw persoonlijke ontwikkeling gericht. Tijdens deze trainingen leren we je niet om een betere manager of verkoper te worden, maar juist een betere versie van jezelf. Het gaat om het herkennen van patronen bij jezelf en het oplossen van belemmeringen die in de weg kunnen staan om te doen waar je goed in bent. Dat klinkt psychologisch en dat is het ook. Maar het werkt!

 

Start nieuw traineeship in februari 2019

In februari 2019 starten we met de vierde editie van Het Gelders Traineeship. Heb je interesse? Neem gerust eens contact op via Facebook of LinkedIn, of stuur een mailtje naar traineeship@gelderland.nl

Postadres
Postbus 9090
6800 GX Arnhem
Bezoekadres
Markt 11
6811 CG Arnhem
Provincie
Gelderland
Telefoon
026-3599111
E-mail
post@gelderland.nl
Website
www.gelderland.nl