of 59179 LinkedIn

Over Justitiële Informatiedienst

Een veiliger en rechtvaardiger samenleving… Dit is dé uitdaging van het ministerie van Veiligheid en Justitie. Informatie over personen is daarbij onmisbaar. Zeker wanneer ze iets op hun kerfstok hebben. Daarom leggen organisaties als politie, openbaar ministerie en de Rechtspraak continu gegevens vast. Gegevens die later opnieuw gebruikt kunnen worden voor het uitvoeren van de wet. Om er gebruik van te kunnen maken, moeten deze cruciale gegevens op het juiste moment beschikbaar zijn. En daar komt de Justitiële Informatiedienst (Justid) in beeld. 

Wij verzinnen en ontwikkelen slimme ICT-voorzieningen en zorgen ervoor dat de juiste informatie beschikbaar is over een persoon én dat die informatie volledig is. Denk bijvoorbeeld aan vingerafdrukken, informatie over een gezinssituatie, een strafverleden of de geldigheid van een verblijfsvergunning of het inzichtelijk maken van het detentieverloop van justitiabelen waarover wij burgemeesters en slachtoffers digitaal informeren. Daarnaast digitaliseren wij papieren brievenstromen over strafbladen, en bouwen we aan efficiënt elektronisch berichtenverkeer. Strikt vertrouwelijke informatie, waar wij een belangrijke rol in spelen.

 

Uitdagend, relevant én uniek
Onze ICT-uitdagingen worden groter nu de samenleving steeds meer vraagt om een overheid die meer en meer digitaal werkt. En dan komen we bij jou. Help jij ons als IT-professional om verder te bouwen aan onze solide ICT-infrastructuur en betrouwbare, vernieuwde dienstverlening?


We bestaan pas tien jaar, maar zijn in die tijd gegroeid naar ruim 340 medewerkers. Binnen Justid heerst een cultuur van continu verbeteren. Er is een open sfeer, met tijd, ruimte en aandacht voor creativiteit, innovatie, humor en persoonlijke groei.

 

Wij bieden je een agile werkomgeving met marktconforme producten, tools en technieken. Dit doen we vanuit een hoge mate van vakmanschap en betrokkenheid. We redeneren vanuit customer excellence, omdat we daarmee kwalitatief hoogwaardige oplossingen kunnen realiseren in nauwe verbinding met onze opdrachtgevers. Wij denken daarmee dé omgeving te zijn waar een IT’er zoals jij je als een vis in het water zult voelen. 

 

Afbeelding

 

 

- Opleidingsbeleid

ICT van morgen vraagt om continu leren, en we helpen je graag persoonlijk en professioneel verder te groeien. Ons opleidingsbeleid kent zowel een team- als een persoonlijke invulling. Met je leidinggevende verken je passende trainings- en opleidingsbehoeften, die op jaarlijkse basis worden ingevuld.

 

- Profiel medewerker

We willen het morgen beter kunnen doen dan vandaag. Je past bij ons als je leergierig, gedreven, enthousiast en tegelijk een dosis nuchterheid meebrengt, en als je van hard werken én gezelligheid houdt. Wij bieden je een technisch complexe maar ook uitdagende omgeving waar jouw creativiteit en innovatieve ideeën welkom zijn.

 

- Kengetallen (bv. aantal medewerkers, verdeling man/vrouw, aantal parttimers enz.)

340 medewerkers, verspreid over de locaties Almelo, Den Haag, Leeuwarden en Zutphen.

 

- Indicatie startsalaris

Gebaseerd op S10, bruto € 3.200,- (afhankelijk van leeftijd en ervaring). 

Postadres
Egbert Gorterstraat 6
7607 GB Almelo
Bezoekadres
Egbert Gorterstraat 6
7607 GB Almelo
Provincie
Overijssel
Telefoon
088-9989000
E-mail
xxx
Website
www.justid.nl