of 63082 LinkedIn

Over Gemeente Waterland

Afbeelding

 

Waterland is een landschappelijke gemeente, die grenst aan grootstedelijk gebied. De dynamiek van enerzijds het beschermde landschap en dorps-en stadsgezicht, en ander­zijds de grootstedelijke kansen en problematieken, maakt Waterland een uitdagende gemeente.

 

In de organisatie streven we naar flexibele inzet van medewerkers. Dat doen we in de eigen organisatie, en met andere gemeenten in de regio. Het combineren van opdrachten en taken werkt verrijkend voor de organisatie en voor medewerkers individueel. Met vallen en opstaan, want flexibel is niet altijd eenvoudig, zeker niet voor een kleine organisatie als Waterland.

 

Ook in Waterland is de relatie met de inwoners volop in verandering. Natuurlijk speelt de digitalisering hier een grote rol, vooral bij de directe dienstverlening. Maar ook de initiatiefrijke bevolking van Waterland, die aan de gemeente een faciliterende rol vraagt, nodigt uit tot verandering. Om onze rol als gemeentelijke organisatie te kunnen waarmaken, is meer zelfsturing van medewerkers en meer directe interactie met inwoners noodzakelijk.

 

Kortom, een boeiende tijd.

 

 Afbeelding

 

Postadres
Postbus 1000
1140 BA Monnickendam
Bezoekadres
Pierebaan 3
1141 GV Monnickendam
Provincie
Noord-Holland
Telefoon
0299 - 658 585
E-mail
info@waterland.nl
Website
www.waterland.nl/