of 59281 LinkedIn

Over 's Hertogenbosch

Een prachtige stad met een sterke identiteit


Met haar ruim 150.000 inwoners is ’s-Hertogenbosch een dynamische  stad. Een stad waar mensen zich thuis voelen. Geliefd om haar gezichtsbepalende cultuurhistorie en haar Bourgondische levendigheid. Een stad met een sterke identiteit en een modern, dynamisch en bedrijvig karakter. Een ontmoetingsstad bij uitstek. Wie 's-Hertogenbosch bezoekt, ontmoet dynamiek en gezelligheid.

Verdiep je in onze organisatie en je ontdekt een modern en uniek concept. De politiek maakt keuzes op hoofdlijnen en bepaalt wát er moet gebeuren.

De ambtenaren organiseren het hoe. In een klimaat met veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Ideaal als je initiatiefrijk en creatief bent. Ook op individueel niveau is er ruimte.

Om te bepalen hoe en waar je werkt. Om je ideeën te verwezenlijken. Onze uitdaging is helder: hoe verbeter je een stad waar het goed gaat?

 

Het Bossche werken

In het Stadskantoor werk je volgens het flexibele werkconcept: een concretisering van onze bedrijfsfilosofie. Het werkconcept maakt dat je optimaal kunt functioneren en daarmee presteren. Je werkt waar en wanneer de organisatie je nodig heeft. Door de week, 's avonds en in het weekend. In de stad, het Stadskantoor, één van de andere gemeentelijke locaties en thuis.

 

Het geheim van 's-Hertogenbosch

De gemeente 's-Hertogenbosch heeft een bijzonder personeelsbeleid. Een actuele beleidsnota met de laatste modieuze trends is er niet. Buitenstaanders karakteriseren dat beleid als 'erg eigenzinnig'.Deze organisatie zit er niet mee.

 

Het personeelsbeleid wordt hier ook wel 'het geheim van 's-Hertogenbosch' genoemd. Niet omdat erniet over gesproken wordt, maar omdat het niet beschreven is. Wie goed rondkijkt, ziet echter dat het geheim zich in verschillende gedaanten onthult. En wat nog belangrijker is: het werkt. Postadres
Postbus 12345
5200 GZ 's-Hertogenbosch
Bezoekadres
Markt 1
5211 JV 's-Hertogenbosch
Provincie
Noord-Brabant
Telefoon
073-6155155
E-mail
info@s-hertogenbosch.nl
Website
www.s-hertogenbosch.nl