of 59082 LinkedIn

Over Gemeente Haarlem

Ruimte voor initiatief en innovatie

Wil jij meewerken aan een maatschappelijk betrok­ken, betrouwbare en professionele organisatie? Dan is werken bij de gemeente Haarlem wat voor jou! In Haarlem werk je voor en met de stad, samen met collega’s, inwoners en ondernemers. Niet alleen voor Haarlem maar ook voor Zandvoort. De organisatie kent verschillende rollen: die van betrouw­bare dienstverlener, professioneel opdrachtgever, deskundig regisseur en aantrekkelijke en maatschappelijk bewuste werkgever. Om die rollen goed te kunnen vervullen, ontwikkelt de gemeente zich continu en geeft ruimte aan initiatief en innovatie. Samen werken aan de mooiste stad van Nederland. Wie wil dat nou niet?

 

Stap binnen in een flexibele organisa­tie waar jij jouw talenten kan ontdek­ken, onderzoeken en ontwikkelen. Waar voldoende ruimte is om ervaring op te bouwen binnen én buiten de orga­nisatie. Dat kan onder ander als trainee. In februari 2018 start een nieuw traject. 

 

Afbeelding

 

Werken voor de gemeente Haarlem is:

  • De dynamiek van de stad Haarlem en badplaats Zandvoort. Brede regionale samenwerking en tijdelijke klussen in de regio.
  • Veelzijdig ontwikkelbeleid: Trainingen, kenniscafé, workshops, inspiratie­sessies o.a.Summerschool, Agile, Omgevingswet.
  • Any where, any time, any device: werken waar en wanneer het handig is. Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en Jong Haarlem netwerk

Stage, werkervaring, trainee of vacature. Kijk op www.haarlem.nl en volg ons op LinkedIn.

Postadres
Zijlvest 39
2011 VB Haarlem
Bezoekadres
Postbus 3333
2001 DH Haarlem
Provincie
Noord-Holland
Telefoon
023 - 511 5115
E-mail
mskenter@haarlem.nl
Website
www.haarlem.nl