of 59082 LinkedIn

Over Breda

Je talenten ontplooien in bourgondisch Breda!


Breda heeft de allure van een historische, grote stad, maar ook de geborgenheid van een dorp. Breda is internationaal gericht door zijn perfecte ligging en is vernieuwend dankzij de vele creatieve ondernemers en opleidingen. Breda is een echte studentenstad met een bruisend nachtleven waar je ook nog eens lekker kan winkelen. Breda brengt het met inwoners, ondernemers, studenten en bezoekers samen. Samen bouwen we aan de toekomst van Breda.


Afbeelding

Great place to work

Werken bij de Gemeente Breda is mee­bouwen aan de toekomst van Breda. We faciliteren en participeren en gaan in gesprek met onze inwoners, onder­nemers, studenten en bezoekers. Niets is in beton gegoten. Ook functies niet.

Je krijgt bij de gemeente alle kans om je verder te ontwikkelen en ontplooien. Truly, a great place to work! De organisatie beschikt over een enorme diversiteit aan functies, van archeoloog tot innovator, van juridisch adviseur tot ICT held en van strateeg tot regisseur in het sociaal domein. Opleidingscentrum Your Goals @Breda matcht vraag en bod, dit biedt jouw volop kansen om te proeven van verschillende functies binnen onze organisatie.

We zijn vooral op zoek naar ambitieuze (jonge) mensen die verschil willen maken voor de stad door energiek en resultaatgericht te handelen en vernieuwend te zijn. 

 

Ons aanbod voor jou

Ben jij enthousiast over Breda en wil je proeven wat de gemeente Breda in huis heeft? Motiveer op een creatieve manier hoe jij met je talenten kan bijdragen aan de toekomst van Breda en maak kans op een meeloopdag in het leven van één van onze collega’s.

Mail je motivatie en drie interessegebieden naar mobiliteit@breda.nl. Binnen vier weken hoor je of én met wie je kan meelopen!

Postadres
Postbus 90156
4800 RH Breda
Bezoekadres
Claudius Prinsenlaan 10
4811 DJ Breda
Provincie
Noord-Brabant
Telefoon
14 076
E-mail
info@breda.nl
Website
www.breda.nl/