of 59082 LinkedIn

Over Gemeente Beuningen

 

De gemeente Beuningen is een groene gemeente met ruimte voor water en strekt zich uit langs de zuidelijke oever van de Waal. In de dorpen Winssen, Ewijk, Beuningen en Weurt wonen ruim 25.000 inwoners. Het karakter van de dorpen, het rijke verenigingsleven en kleine en grote evenementen zorgen voor een goede sfeer om hier te wonen. De gemeente heeft een groot historisch verleden en een landelijke woonomgeving met eeuwenoude boerderijen, molens en een kasteel. Heel eigen voor de dorpen is ook de natuurlijke omgeving van de Waal met zijn uiterwaarden en slingerende dijken. Dit, voor een groot deel nog ongerept gebied, trekt fietsers en wandelaars uit de hele regio.

De gemeente Beuningen heeft een gemeentelijke organisatie met een open, flexibele en professionele cultuur. We zijn een organisatie met korte, informele lijnen. Omdat we niet zo groot zijn, heb je als medewerker veel verantwoordelijkheid. We ver­wachten dan ook betrokkenheid, creativiteit, zelfstandigheid en vernieuwende ideeën.

Beuningen is krachtig in beweging. Een organisatie van uitdagen en uitgedaagd worden, met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Afbeelding


Beuningen maken we samen

Beuningen maken we samen. En we gaan daarbij uit van de kracht van de samenleving. Als overheid komen we alleen in beeld waar de samenleving ons echt nodig heeft. Vanuit een oplossingsgerichte houding.

We werken steeds vaker samen met inwoners, organisaties en bedrijven. We helpen, denken mee en maken mogelijk. Maximaal stimuleren en faciliteren dus!

In de toekomst willen we groeien in creativiteit en ondernemerschap. Dus op een andere manier oplossingen zoeken. En durven, doen en risico’s nemen. Beuningen is op zoek naar medewerkers die ondernemend en creatief zijn, maar zeker ook lef tonen. Eigen initiatief wordt gewaar­deerd, wat een groot gevoel van vrijheid geeft.

 

In Beuningen maak jij het verschil!

Postadres
Van Heemstraweg 46
6641 AE Beuningen
Bezoekadres
Van Heemstraweg 46
6641 AE Beuningen
Provincie
Gelderland
Telefoon
14 024
E-mail
info@beuningen.nl
Website
www.beuningen.nl/Home