of 59082 LinkedIn

Werken bij Gemeente Barneveld

Slagvaardig, flexibel, creatief en iedere dag een beetje beter. Iets voor jou?


Jong talent

In jong talent investeren we veel. De frisse blik van onze jonge mede­werkers houdt ons scherp. Het stimuleert ons om flexibel, creatief, oplossingsgericht en ondernemend te denken en te werken. We bieden jong talent veel ontwikkelingskansen, de ruimte om te groeien en ambities écht waar te maken.

Rosa-Marijn Janssen werkt momen­teel als adviseur bij de gemeente Barneveld en houdt zicht bezig met het begeleiden van verschillende verandervraagstukken binnen het fysiek domein. Ze is binnen Barneveld begonnen als trainee. 

Wat doe je in Barneveld?

Rosa-Marijn: ‘Een van de projecten waaraan ik werk is het meehelpen implementeren van de nieuwe Omge­vingswet in de organisatie. Die nieuwe wet vraagt namelijk nog al wat van alle collega’s. We moeten onze werkwijzen veranderen en ook ons gedrag daarop aanpassen. Ik moet kij­ken wat nodig is om die veranderin­gen voor elkaar te krijgen en hoe we daarin onze inwoners de beste dienst­verlening kunnen bieden. Ik overleg daarvoor veel met collega’s. Het is leuk om dan vooral buiten de bestaande grenzen te kijken en samen naar oplossingen te zoeken.’

 

Afbeelding


Wat biedt Barneveld jou?

Rosa-Marijn: ‘Barneveld biedt me kan­sen om door te groeien en nieuwe uit­dagingen aan te gaan. Tijdens mijn traineeship heb ik de mogelijkheid gekregen om de organisatie te leren kennen en te ervaren wat bij mij past.’ Het is een ambitieuze gemeente en er zijn veel interessante projecten waar ik nu vanuit mijn nieuwe functie een bijdrage aan mag leveren. Ik leer hier wat het betekent om te werken in een dynamische omgeving met veel verschillende belangen. Daarnaast heb ik leuke collega’s, we werken veel samen en je loopt bij iedereen gemakkelijk naar binnen.

Postadres
Postbus 63
3770 AB BARNEVELD
Bezoekadres
Raadhuisplein 2
3771 ER BARNEVELD
Provincie
Gelderland
Telefoon
140342
E-mail
info@barneveld.nl
Website
www.barneveld.nl