of 60775 LinkedIn

Special Vastgoed 2019

Thema: Verduurzaming maatschappelijk vastgoed

 

De overheid moet het voorbeeld geven waar het gaat om het energiezuinig maken van gebouwen. Maar aan dat verduurzamen van onder andere scholen, gemeentekantoren en sportcomplexen hangt een fors kostenplaatje. Intussen klaagt de buitenwacht om het trage tempo dat aan de dag wordt gelegd. In de special vastgoed van Binnenlands Bestuur wordt gekeken naar deze uitdagingen en hoe daar als ambtenaar en bestuurder mee om te gaan.

 

Afbeelding

 

  1. Verduurzaming maatschappelijk vastgoed als financieel probleem. Hoe lost een gemeente dat op?
  2. Interview met Ferdi Licher, directeur Bouwen en Energie (BZK), over wat verstandige verduurzamingstrategieën zijn
  3. Hulp van buiten: private partijen kopen vastgoed van gemeenten, verduurzamen het en verpachten het vervolgens weer aan gemeenten
  4. Essay van Stephan Brandligt, voorzitter van het Klimaatverbond

 

De gehele top van het lokale bestuur heeft een abonnement op Binnenlands Bestuur. Zij ontvangen het blad elke veertien dagen op vrijdag op het huisadres. Het blad is al bijna 40 jaar hét medium voor onafhankelijk nieuws, opinie en achtergrond. Themanummers van Binnenlands Bestuur worden meer dan uitstekend gelezen.

 

De special verschijnt op vrijdag 7 juni 2019. U kunt uw advertentie reserveren tot uiterlijk maandag 3 juni 2019 11.00 uur.

 

Wilt u de advertentiemogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met Jan-Willem Hulst of Marcel van der Meer. Telefoon 020-573 3656 of email sales@binnenlandsbestuur.nl.

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Facts & Figures

Binnenlands Bestuur is een onafhankelijk platform voor de hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders bij de overheid vanaf salarisschaal 8.
 

  • 200.000 unieke bezoekers per maand
  • 9 nieuwsbrieven, totaal ca. 53.000 unieke abonnees
  • Linkedin Groep met ca 59.000 leden
  • Magazine (papieren versie) 40.000 abo (op privé adres)
  • Magazine (digitale versie) 12.000 abo
  • Vacaturebank ca 190.000 pageviews per maand

Contact

Uploaden materiaal

Uw advertentie naar ons uploaden zonder advertentiecode? Klik hier en volg de instructies op de site.

 

Wilt u meer informatie over de aanleverspecificaties? Neem contact op met Gerda Bruggeman of Annet van Vliet via sales@binnenlandsbestuur.nl