of 59318 LinkedIn

Special Vastgoed 2018

Kavelkoorts

 

De economische hausse en gespannen huizenmarkt zetten het grondbeleid van gemeenten onder druk. Hoe komen ze nog aan kavels om bouwplannen gestand te doen? En tegen welke prijs?

 

Afbeelding

 

De special vastgoed van Binnenlands bestuur zoomt in op het grondbeleid van gemeenten. Een onderzoek van het Kadaster brengt de prijsontwikkeling van nieuwbouwkavels sinds 2000 in beeld, opgesplitst naar regio. In een ander verhaal leggen we de strijd bloot die gemeenten voeren met grondspeculanten. Ook maken we inzichtelijk welk grondbeleid in tijden van schaarste te prefereren is: actief, passief of participerend.

 

e special verschijnt vrijdag 25 mei 2018. Wilt u uw product of dienst onder de aandacht brengen, plaats uw advertentie in deze special. U kunt materiaal aanleveren t/m vrijdag 18 mei 2018 - 15:00 uur. 

 

Het is ook mogelijk op basis van een telefonisch interview een advertorial te publiceren in dit themanummer.

Verstuur dit artikel naar Google+

Facts & Figures

Binnenlands Bestuur is een onafhankelijk platform voor de hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders bij de overheid vanaf salarisschaal 8.
 

  • 200.000 unieke bezoekers per maand
  • 9 nieuwsbrieven, totaal ca. 53.000 unieke abonnees
  • Linkedin Groep met ca 59.000 leden
  • Magazine (papieren versie) 40.000 abo (op privé adres)
  • Magazine (digitale versie) 12.000 abo
  • Vacaturebank ca 190.000 pageviews per maand

Contact

Uploaden materiaal

Uw advertentie naar ons uploaden zonder advertentiecode? Klik hier en volg de instructies op de site.

 

Wilt u meer informatie over de aanleverspecificaties? Neem contact op met Gerda Bruggeman of Annet van Vliet via sales@binnenlandsbestuur.nl