of 59130 LinkedIn

Special Vastgoed 2017

Thema: verduurzaming maatschappelijk vastgoed

 

 AfbeeldingDoor te investeren in verduurzaming van gemeentelijk vastgoed kan de energierekening aanzienlijk naar beneden. Investeringen in energiemaatregelen is op termijn niet alleen goed voor de portemonnee, maar helpen natuurlijk ook om de CO2 uitstoot te verminderen. En voor alle duidelijkheid, het is geen klein bier. Samen hebben de 388 Nederlandse gemeenten naar schatting ruim 40 miljoen vierkante meter aan vastgoed in eigendom en beheer. Aan ambities is intussen geen gebrek. Sommige lokale overheden denken zelfs in 2020 al volledig energieneutraal te kunnen zijn. Binnenlands Bestuur inventariseert in de special Vastgoed de duurzame aspiraties en vooral ook de inspanningen.

 

  1. Onderzoek naar duurzame ambities decentrale overheden
  2. Proef op de som: gemeente Eindhoven
  3. De rol van de bank: wortel en stok
  4. Er leiden meerdere wegen naar Rome: zelf doen of uitbesteden

 

Heeft u interesse om te adverteren en bent u nieuwsgierig naar de advertentiemogelijkheden? Neem dan contact op met de afdeling sales; telefoon 020-57 33 634 of email sales@binnenlandsbestuur.nl.

 

De gehele top van het lokale bestuur heeft een abonnement op Binnenlands Bestuur. Zij ontvangen het blad elke veertien dagen op vrijdag op het huisadres. Het blad is al ruim 35 jaar hét medium voor onafhankelijk nieuws, opinie en achtergrond. Themanummers van Binnenlands Bestuur worden meer dan uitstekend gelezen.

 

De special verschijnt op vrijdag 26 mei 2017. U kunt uw advertentie reserveren tot uiterlijk maandag 22 mei 2017 11.00 uur. 

Verstuur dit artikel naar Google+

Facts & Figures

Binnenlands Bestuur is een onafhankelijk platform voor de hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders bij de overheid vanaf salarisschaal 8.
 

  • 200.000 unieke bezoekers per maand
  • 900.000 pageviews per maand
  • 9 nieuwsbrieven, totaal ca. 55.000 unieke abonnees
  • Linkedin Groep met ca 59.000 leden
  • Magazine 46.000 abonnees op privé adres
  • Vacaturebank ca 230.000 pageviews per maand

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle interessante advertentiemogelijkheden van Binnenlands Bestuur? Abonneer u op de nieuwsbrief BB adverteren!

Aanmaken

Contact

Uploaden materiaal

Uw advertentie naar ons uploaden zonder advertentiecode? Klik hier en volg de instructies op de site.

 

Wilt u meer informatie over de aanleverspecificaties? Neem contact op met Gerda Bruggeman of Annet van Vliet via sales@binnenlandsbestuur.nl