of 63561 LinkedIn

Special Sociaal 2020

Thema: Decentralisaties en corona.

De coronacrisis heeft ook gevolgen (gehad) voor de gedecentraliseerde taken op het gebied van jeugdhulp, maatschappelijke ondersteuning en (arbeids)participatie. In een drieluik kijkt Binnenlands Bestuur naar de gevolgen ervan voor gemeenten en hun kwetsbare burgers.

 

 

  • Tozo. De tijdelijke regeling voor inkomensondersteuning voor zzp’ers. Hoe redden gemeenten het?
  • Wmo. Inwoners hebben door corona minder hulp gekregen. Met name dagbesteding en begeleiding. Gaan gemeenten anders denken over de mate van ondersteuning? Met andere woorden: kan het ook in de toekomst een onsje minder?
  • Jeugdzorg. Wat hebben gemeenten allemaal moeten regelen om de continuïteit van zorg zo veel mogelijk te garanderen?


De special van Binnenlands Bestuur verschijnt op vrijdag 29 mei 2020. U kunt uw advertentie reserveren tot uiterlijk maandag 25 mei 11:00 uur.

 

Ruim 43.000 hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders hebben een abonnement op Binnenlands Bestuur. Zij ontvangen het magazine elke veertien dagen op vrijdag op het huisadres. Het magazine is al 40 jaar hét medium voor onafhankelijk nieuws, opinie en achtergrond. Themanummers van Binnenlands Bestuur worden meer dan uitstekend gelezen.

Wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden van Binnenlands Bestuur? Neem contact op met de afdeling sales via 020 - 573 3634 of per e-mail: sales@binnenlandsbestuur.nl of kijk op onze website www.binnenlandsbestuur.nl/adverteren.

Verstuur dit artikel naar Google+

Facts & Figures

Binnenlands Bestuur is een onafhankelijk platform voor de hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders bij de overheid vanaf salarisschaal 8.
 

  • 200.000 unieke bezoekers per maand
  • 10 nieuwsbrieven, totaal ca. 55.000 unieke abonnees
  • Linkedin Groep met ca 62.000 leden
  • Magazine (papier+online) 44.528 abo (op privé adres)
  • Vacaturebank ca 190.000 pageviews per maand
  • Nieuwe samenwerking Binnenlands Bestuur en Finance.nl

Contact

Uploaden materiaal

Uw advertentie naar ons uploaden zonder advertentiecode? Klik hier en volg de instructies op de site.

 

Wilt u meer informatie over de aanleverspecificaties? Neem contact op met Gerda Bruggeman of Annet van Vliet via sales@binnenlandsbestuur.nl