of 62812 LinkedIn

Special Opleidingen 2021: Opleiden in coronatijden

Afbeelding

De coronapandemie is in vele opzichten een game-changer, zo ook in de wereld van opleidingen, trainingen en cursussen. Fysieke lessen? Vergeet het maar. Vaardigheidstrainingen? Altijd handig, maar aan welke competenties is nu echt behoefte? Leidinggeven op afstand springt er in elk geval aardig bovenuit. De vraag is verder hoeveel tijd en budget overheidsorganisaties nog voor opleidingen hebben, gezien de alsmaar oplopende corona-kosten en begrotingstekorten. Intussen is er ook werk aan de winkel om met name werkloos geraakte zzp’ers te laten omscholen om een groter beroep op de bijstand te voorkomen.

 

In deze special o.a. aandacht voor: 

  1. Worden er door ambtenaren nog wel opleidingen gevolgd in tijden van corona?
  2. Het individueel keuzebudget (IKB) wordt door ambtenaren maar zelden ingezet voor het volgen van opleidingen. Hoe bijzonder is dat?
  3. Welke omscholingen richting vitale beroepen bieden gemeente werkloos geraakte coronaslachtoffers aan?
  4. Tips: Leidinggeven op afstand

 

De special Opleidingen van Binnenlands Bestuur verschijnt op vrijdag 26 maart 2021.  U kunt uw advertentie reserveren tot uiterlijk maandag 22 maart 2021 11:00 uur.

Ruim 43.000 hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders hebben een abonnement op Binnenlands Bestuur. Zij ontvangen het magazine elke veertien dagen op vrijdag op het huisadres. Het magazine is al meer dan 40 jaar hét medium voor onafhankelijk nieuws, opinie en achtergrond. Themanummers worden meer dan uitstekend gelezen.

Wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden van Binnenlands Bestuur? Neem dan contact op met de afdeling sales.

Verstuur dit artikel naar Google+

Facts & Figures

Binnenlands Bestuur is een onafhankelijk platform voor de hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders bij de overheid vanaf salarisschaal 8.
 

  • 200.000 unieke bezoekers per maand
  • 10 nieuwsbrieven, totaal ca. 55.000 unieke abonnees
  • Linkedin Groep met ca 62.000 leden
  • Magazine (papier+online) 44.528 abo (op privé adres)
  • Vacaturebank ca 190.000 pageviews per maand
  • Nieuwe samenwerking Binnenlands Bestuur en Finance.nl

Contact

Uploaden materiaal

Uw advertentie naar ons uploaden zonder advertentiecode? Klik hier en volg de instructies op de site.

 

Wilt u meer informatie over de aanleverspecificaties? Neem contact op met Gerda Bruggeman of Annet van Vliet via sales@binnenlandsbestuur.nl