of 59903 LinkedIn

Special Opleidingen 2019

Gemiddeld geven gemeenten jaarlijks duizend euro per medewerker uit aan opleidingskosten. Met ruim 160.000 ambtenaren betekent dat een markt van zo’n 160 miljoen euro. De special Opleidingen gaat over bestedingen maar vooral ook tot welke effecten dat kan leiden. In dat licht laten we aan de hand van eigen onderzoek ook zien hoe groot de animo bij medewerkers is om te leren. Verder besteden we aandacht aan:

 

* de nieuwste trends in opleidingenland

* Onderzoek naar opleidingsanimo bij ambtenaren

* Het effect van leren

* Trends in opleidingen

* Meester-gezel op de werkvloer: senior leidt junior op

 

De special verschijnt op vrijdag 8 februari 2019. U kunt uw advertentie reserveren tot uiterlijk maandag 4 februari 2019 11.00 uur. 

 

De gehele top van het lokale bestuur heeft een abonnement op Binnenlands Bestuur. Zij ontvangen het blad elke veertien dagen op vrijdag op het huisadres. Het blad is al ruim 35 jaar hét medium voor onafhankelijk nieuws, opinie en achtergrond. Themanummers van Binnenlands Bestuur worden meer dan uitstekend gelezen.

Verstuur dit artikel naar Google+

Facts & Figures

Binnenlands Bestuur is een onafhankelijk platform voor de hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders bij de overheid vanaf salarisschaal 8.
 

  • 200.000 unieke bezoekers per maand
  • 9 nieuwsbrieven, totaal ca. 53.000 unieke abonnees
  • Linkedin Groep met ca 59.000 leden
  • Magazine (papieren versie) 40.000 abo (op privé adres)
  • Magazine (digitale versie) 12.000 abo
  • Vacaturebank ca 190.000 pageviews per maand

Contact

Uploaden materiaal

Uw advertentie naar ons uploaden zonder advertentiecode? Klik hier en volg de instructies op de site.

 

Wilt u meer informatie over de aanleverspecificaties? Neem contact op met Gerda Bruggeman of Annet van Vliet via sales@binnenlandsbestuur.nl