of 60715 LinkedIn

Special Normalisering 2019

De normale ambtenaar


AfbeeldingHet gros van de ambtenaren is vanaf volgend jaar op papier een doodgewone werknemer: het burgerlijk recht gaat gelden, de ontslagprocedure gaat veranderen en ook het cao-recht wordt van kracht. Wat betekent de invoering van de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra) voor de medewerkers en de organisaties in de publieke sector in de praktijk?

 

 1. Eddy van Hijum, nu gedeputeerde in Overijssel, blikt als mede-indiener van het wetsvoorstel terug op het wordingsproces en weegt het resultaat
 2. Onderzoek naar wat de ambtenaren verwachten van de normalisering
 3. Marieke van Wallenburg, directeur-generaal Overheidsorganisatie bij Binnenlandse Zaken over de rol van haar ministerie in de begeleiding
 4. FNV-bestuurder Bert de Haas laat zijn licht schijnen over de neerslag van de statusverandering in de nieuwe cao-afspraken
 5. Wat verandert de invoering van de wet normalisering voor de rechten en plichten van ambtenaren ten aanzien van integriteit?

 

De gehele top van het lokale bestuur heeft een abonnement op Binnenlands Bestuur. Zij ontvangen het blad elke veertien dagen op vrijdag op het huisadres. Het blad is al bijna 40 jaar hét medium voor onafhankelijk nieuws, opinie en achtergrond. Themanummers van Binnenlands Bestuur worden meer dan uitstekend gelezen.

 

De special verschijnt op vrijdag 19 april 2019. U kunt uw advertentie reserveren tot uiterlijk maandag 15 april 2019 11.00 uur.

 

Wilt u de advertentiemogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met Jan-Willem Hulst of Marcel van der Meer. Telefoon 020-573 3656 of email sales@binnenlandsbestuur.nl.

 

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Facts & Figures

Binnenlands Bestuur is een onafhankelijk platform voor de hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders bij de overheid vanaf salarisschaal 8.
 

 • 200.000 unieke bezoekers per maand
 • 9 nieuwsbrieven, totaal ca. 53.000 unieke abonnees
 • Linkedin Groep met ca 59.000 leden
 • Magazine (papieren versie) 40.000 abo (op privé adres)
 • Magazine (digitale versie) 12.000 abo
 • Vacaturebank ca 190.000 pageviews per maand

Contact

Uploaden materiaal

Uw advertentie naar ons uploaden zonder advertentiecode? Klik hier en volg de instructies op de site.

 

Wilt u meer informatie over de aanleverspecificaties? Neem contact op met Gerda Bruggeman of Annet van Vliet via sales@binnenlandsbestuur.nl