of 59130 LinkedIn

Special Juridisch: Recht in het sociaal domein

Afbeelding

Gemeenten zijn inmiddels ruim twee jaar verantwoordelijk voor vrijwel alle ondersteuning van mensen op het gebied van jeugdhulp, werk en zorg. De effecten van die grote decentralisatieoperatie worden meer en meer voelbaar voor burgers, met name daar waar het gaat om het verlies van oude rechten. Het maatwerk dat er voor in de plaats kwam, wordt door lang niet iedere burger als afdoende en passend ervaren.

 

In deze special belichten we de aard en omvang van de geschillen tussen verstrekker en ontvanger, plus de opties voor een betere balans.

 

  • Onderzoek naar burgerklachten over gemeentelijke zorg, jeugdhulp en begeleiding naar werk
  • Wmo-juristen over de hiaten in de wet maatschappelijke ondersteuning en de Jeugdwet
  • Interview Piet Hein Donner, vice-president van de Raad van State over de noodzaak van het versterken van de rechtsbescherming in het sociale domein

 

Heeft u interesse om te adverteren en bent u nieuwsgierig naar de advertentiemogelijkheden? Neem dan contact op met de afdeling sales; telefoon 020-57 33 634 of email sales@binnenlandsbestuur.nl.

 

De gehele top van het lokale bestuur heeft een abonnement op Binnenlands Bestuur. Zij ontvangen het blad elke veertien dagen op vrijdag op het huisadres. Het blad is al ruim 35 jaar hét medium voor onafhankelijk nieuws, opinie en achtergrond. Themanummers van Binnenlands Bestuur worden meer dan uitstekend gelezen.

 

De special verschijnt op vrijdag 24 februari 2017. U kunt uw advertentie reserveren tot uiterlijk maandag 20 februari 2017 11.00 uur. 

Verstuur dit artikel naar Google+

Facts & Figures

Binnenlands Bestuur is een onafhankelijk platform voor de hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders bij de overheid vanaf salarisschaal 8.
 

  • 200.000 unieke bezoekers per maand
  • 900.000 pageviews per maand
  • 9 nieuwsbrieven, totaal ca. 55.000 unieke abonnees
  • Linkedin Groep met ca 59.000 leden
  • Magazine 46.000 abonnees op privé adres
  • Vacaturebank ca 230.000 pageviews per maand

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle interessante advertentiemogelijkheden van Binnenlands Bestuur? Abonneer u op de nieuwsbrief BB adverteren!

Aanmaken

Contact

Uploaden materiaal

Uw advertentie naar ons uploaden zonder advertentiecode? Klik hier en volg de instructies op de site.

 

Wilt u meer informatie over de aanleverspecificaties? Neem contact op met Gerda Bruggeman of Annet van Vliet via sales@binnenlandsbestuur.nl