of 63908 LinkedIn

Special Financiën - Herstart

Afbeelding

Corona hakte er flink in. Alles en iedereen had en heeft er last van, maar de pandemie raakt de een meer dan de ander. Kan en moet de door vrijwel alle politieke partijen gewenste sterkere overheid zorgen voor gelijke kansen in de herstartfase – en zo ja, hoe dan? De special financiën van Binnenlands Bestuur gaat over deze uitdaging en wie zich geroepen voelt deze op te pakken.  1. De dreiging van een verscherpte tweedeling – en hoe die te voorkomen. Burgemeesters van 15 steden waarschuwden er in een manifest aan het kabinet al voor. Zijn er al eerste tekenen? Heeft dat tot actie geleid? 

  2. Ziet de bankwereld in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen bij het weer op gang brengen van de economie een rol voor zichzelf weggelegd in het verzachten van de sociale gevolgen van corona? 

  3. Wat is de meest geëigende overheidslaag om het voortouw te nemen bij het richting geven van de herstart na corona: de gemeente of het rijk?


De special Financiën van Binnenlands Bestuur verschijnt op vrijdag 1 oktober 2021.  U kunt uw advertentie reserveren tot uiterlijk maandag 27 september 2021 11:00 uur.


Ruim 43.000 hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders hebben een abonnement op Binnenlands Bestuur. Zij ontvangen het magazine elke veertien dagen op vrijdag op het huisadres. Het magazine is al meer dan 40 jaar hét medium voor onafhankelijk nieuws, opinie en achtergrond. Themanummers worden meer dan uitstekend gelezen.

Wilt u uw product of dienst onder de aandacht brengen in deze special? Neem dan contact op met onze sales collega's en vraag naar de advertentie mogelijkheden! 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Ook interessant voor u!

30 september 2021 | Jaarcongres Public Finance

Dé plek om uw netwerk, vaardigheden en kennis een boost te geven.

 

Geeft de manier waarop wij de overheidsfinanciën hebben georganiseerd wel voldoende slagkracht om de enorme uitdagingen waar we voor staan het hoofd te bieden (klimaat, woningnood, sociaal domein, digitalisering)? Hoe kunnen we het beschikbare geld beter laten werken?


Daarover gaan met top-sprekers als Jeroen Dijsselbloem, Donatello Piras, Gita Salden en Mathijs Bouman in gesprek tijdens het Jaarcongres Public Finance. In de fantastische ambiance van de Fabrique kunt u deelnemen aan masterclasses, roundtables en workshops. U kunt ook nog leren koorddansen! We sluiten de dag af met een netwerk borrel onder begeleiding van de band Born.

 

Ruim 100 financiële professionals en bestuurders hebben al een kaart gereserveerd. Wilt u hier ook kosteloos bij zijn? https://publicfinance.nl/

 

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Facts & Figures

Binnenlands Bestuur is een onafhankelijk platform voor de hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders bij de overheid vanaf salarisschaal 8.
 

  • 200.000 unieke bezoekers per maand
  • 10 nieuwsbrieven, totaal ca. 55.000 unieke abonnees
  • Linkedin Groep met ca 62.000 leden
  • Magazine (papier+online) 44.528 abo (op privé adres)
  • Vacaturebank ca 190.000 pageviews per maand
  • Nieuwe samenwerking Binnenlands Bestuur en Finance.nl

Contact

Uploaden materiaal

Uw advertentie naar ons uploaden zonder advertentiecode? Klik hier en volg de instructies op de site.

 

Wilt u meer informatie over de aanleverspecificaties? Neem contact op met Gerda Bruggeman of Annet van Vliet via sales@binnenlandsbestuur.nl