of 59761 LinkedIn

Special Financiën 2020

Thema: Rekenen met onzekerheid

 

De corona-crisis maakt veel anders en raakt van alles, zeker ook de gemeentefinanciën. Lokale overheden zien hun uitgaven stijgen, hun inkomsten dalen. In welke mate dat het geval zal zijn, valt lastig te bepalen. Deels komt dat omdat onduidelijk is hoelang de crisis aanhoudt, en tot welke afspraken met het rijk dat bijvoorbeeld leidt. Dat maakt het opstellen van een meerjarenbegroting bepaald niet eenvoudiger. Temeer niet omdat er ook nog geen helderheid is waartoe de herverdeling van het gemeentefonds leidt in 2022. De corona-crisis heeft mogelijk zelfs een ‘terugwerkend’ effect, in de zin dat het niet lukt om tijdig de jaarrekening over 2019 aan te leveren.

 

-          Invloed van de coronacrisis op de totstandkoming van de jaarrekening

-          Het Covid-19 virus raakt de gemeentelijk begroting 2021

-          Hoe in een ongewis tijdperk een inschatting te maken van de financiële risico’s

 

De special van Binnenlands Bestuur verschijnt op vrijdag 1 mei 2020. U kunt uw advertentie reserveren tot uiterlijk vrijdag 24 april 11:00 uur.

 

Ruim 43.000 hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders hebben een abonnement op Binnenlands Bestuur. Zij ontvangen het magazine elke veertien dagen op vrijdag op het huisadres. Het magazine is al 40 jaar hét medium voor onafhankelijk nieuws, opinie en achtergrond. Themanummers van Binnenlands Bestuur worden meer dan uitstekend gelezen.

Wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden van Binnenlands Bestuur? Neem contact op met de afdeling sales via 020 - 573 3634 of per e-mail: sales@binnenlandsbestuur.nl of kijk op onze website www.binnenlandsbestuur.nl/adverteren.

Facts & Figures

Binnenlands Bestuur is een onafhankelijk platform voor de hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders bij de overheid vanaf salarisschaal 8.
 

  • 200.000 unieke bezoekers per maand
  • 9 nieuwsbrieven, totaal ca. 53.000 unieke abonnees
  • Linkedin Groep met ca 59.000 leden
  • Magazine (papieren versie) 40.000 abo (op privé adres)
  • Magazine (digitale versie) 12.000 abo
  • Vacaturebank ca 190.000 pageviews per maand

Contact

Uploaden materiaal

Uw advertentie naar ons uploaden zonder advertentiecode? Klik hier en volg de instructies op de site.

 

Wilt u meer informatie over de aanleverspecificaties? Neem contact op met Gerda Bruggeman of Annet van Vliet via sales@binnenlandsbestuur.nl