of 59130 LinkedIn

Special Financiën 2017

Thema: Groeiende verwachtingen

 

De economische crisis ligt achter ons. Overheden zien weer ruimte hun ambities op te schroeven. In de special financiën van Binnenlands Bestuur besteden we aandacht aan hoeveel geld gemeenten de komende jaren nodig denken te hebben – en waarvoor. Een groot deel is standaard afkomstig van het rijk. Hoeveel dat wordt, hangt mede af van de investeringsagenda van het nieuwe kabinet en van de ruimte die Den Haag (weg)geeft aan de regio op het gebied van het stimuleren en faciliteren van de economie. Daarnaast biedt crowdfunding extra mogelijkheden voor gemeenten om aan kapitaal te komen.

 

  1. Onderzoek de Gemeentelijke Thermometer: verwachtingen en behoeften van gemeenten in de nieuwe kabinetsperiode
  2. Welke gouden bergen belooft de meicirculaire?
  3. Hoe het rijk via het gemeentefonds regionaal economisch beleid een boost zou kunnen geven
  4. Crowdfunding biedt gemeenten extra financieringsmogelijkheden. Risico´s zijn er ook: waar komt al dat geld vandaan?

 

Heeft u interesse om te adverteren en bent u nieuwsgierig naar de advertentietarieven? Neem dan contact op met de afdeling sales; telefoon 020-57 33 634 of email sales@binnenlandsbestuur.nl.

 

De gehele top van het lokale bestuur heeft een abonnement op Binnenlands Bestuur. Zij ontvangen het blad elke veertien dagen op vrijdag op het huisadres. Het blad is al ruim 35 jaar hét medium voor onafhankelijk nieuws, opinie en achtergrond. Themanummers van Binnenlands Bestuur worden meer dan uitstekend gelezen.

 

De special verschijnt op vrijdag 9 juni 2017. U kunt uw advertentie reserveren tot uiterlijk maandag 5 juni 2017 11.00 uur.

Verstuur dit artikel naar Google+

Facts & Figures

Binnenlands Bestuur is een onafhankelijk platform voor de hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders bij de overheid vanaf salarisschaal 8.
 

  • 200.000 unieke bezoekers per maand
  • 900.000 pageviews per maand
  • 9 nieuwsbrieven, totaal ca. 55.000 unieke abonnees
  • Linkedin Groep met ca 59.000 leden
  • Magazine 46.000 abonnees op privé adres
  • Vacaturebank ca 230.000 pageviews per maand

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle interessante advertentiemogelijkheden van Binnenlands Bestuur? Abonneer u op de nieuwsbrief BB adverteren!

Aanmaken

Contact

Uploaden materiaal

Uw advertentie naar ons uploaden zonder advertentiecode? Klik hier en volg de instructies op de site.

 

Wilt u meer informatie over de aanleverspecificaties? Neem contact op met Gerda Bruggeman of Annet van Vliet via sales@binnenlandsbestuur.nl