of 59318 LinkedIn

Special Duurzaamheid 2018

Hoe geven gemeenten hun regionale klimaatambities concreet vorm? Waar lopen ze, bijvoorbeeld,  tegenaan als ze hun wagenpark willen verduurzamen? Hoe kunnen ze aardgasvrije nieuw- én oudbouw faciliteren? In de special duurzaamheid verzamelt Binnenlands Bestuur leerzame verhalen van gemeentelijke pioniers en achterblijvers. Een onmisbare special voor iedereen die werkzaam is in het duurzaamheidsdomein.

 

In deze special o.a. aandacht voor:

Wat is het effect van duurzaam en aardgasloos bouwen op de prijsontwikkeling van grond en nieuwbouwwoningen? Een onderzoek in de gemeenten Amstelveen, Assen, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Kampen, Leek, Vlaardingen, Winsum en Zuidhorn.    

 

Goeree-Overflakkee wil als ‘energy island’ over twee jaar volledig energieneutraal zijn. Een interview met de wethouder en gemeentelijk projectleider. Waar loop je als gemeente tegenaan? Hoe krijg je de lokale bevolking mee bij de aanleg van windmolenparken? 

 

De verduurzaming van het gemeentelijk wagenpark komt moeizaam van de grond. In plaats van dat ze het goede voorbeeld geven, zijn veel gemeenten achterblijvers bij de inkoop van elektrisch vervoer. Waarom lukt het veel gemeenten niet hiervoor een sluitende businesscase te ontwikkelen? Een rondgang langs gemeenten en externe deskundigen.  

 

De special verschijnt vrijdag 6 april 2018. Wilt u uw product of dienst onder de aandacht brengen, plaats uw advertentie in deze special. U kunt materiaal aanleveren t/m vrijdag 30 maart 2018 - 15:00 uur.


Het is ook mogelijk op basis van een telefonisch interview een advertorial te publiceren in dit themanummer. 

 

Afbeelding 

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Facts & Figures

Binnenlands Bestuur is een onafhankelijk platform voor de hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders bij de overheid vanaf salarisschaal 8.
 

  • 200.000 unieke bezoekers per maand
  • 9 nieuwsbrieven, totaal ca. 53.000 unieke abonnees
  • Linkedin Groep met ca 59.000 leden
  • Magazine (papieren versie) 40.000 abo (op privé adres)
  • Magazine (digitale versie) 12.000 abo
  • Vacaturebank ca 190.000 pageviews per maand

Contact

Uploaden materiaal

Uw advertentie naar ons uploaden zonder advertentiecode? Klik hier en volg de instructies op de site.

 

Wilt u meer informatie over de aanleverspecificaties? Neem contact op met Gerda Bruggeman of Annet van Vliet via sales@binnenlandsbestuur.nl