of 63082 LinkedIn

Special Arbeidsparticipatie 2021

Thema: Omscholen in coronatijd


De coronacrisis, die nu al ruim een jaar duurt, begint de Nederlandse economie hard te raken. Het aantal banen daalt, de werkloosheid groeit – met name onder jongeren – en meer mensen moeten een beroep doen op de bijstand. En waar het einde van de pandemie nog steeds niet in zicht is, dringt voor gemeenten de vraag zich steeds dwingender op hoe te dealen met een run op de bijstandsuitkeringen. Of is een massale toestroom door gericht beleid nog enigszins te voorkomen? In de special arbeidsparticipatie schetsen we de verwachtingen en de opties.

 

In de special o.a. aandacht voor:

 

  1. Wetenschappers voorspellen de arbeidsmarktontwikkelingen als gevolg van de COVID-19 pandemie. Waar houden gemeentelijke beleidsmakers rekening mee?
  2. De regio Eindhoven kreeg tijdens de vorige economische crisis bijzonder zware klappen. Welke lessen kunnen worden getrokken in de aanpak er weer bovenop te komen?
  3. Veel gemeenten zetten in op tijdige omscholing van werklozen naar functies waarnaar nog wel vraag is. Hoe doen ze dat en wat zijn dan die beroepen waarin nog wel emplooi is te vinden?

 

De special Arbeidsparticipatie van Binnenlands Bestuur verschijnt op vrijdag 30 april 2021.  U kunt uw advertentie reserveren tot uiterlijk maandag 26 april 2021 11:00 uur.

Ruim 43.000 hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders hebben een abonnement op Binnenlands Bestuur. Zij ontvangen het magazine elke veertien dagen op vrijdag op het huisadres. Het magazine is al meer dan 40 jaar hét medium voor onafhankelijk nieuws, opinie en achtergrond. Themanummers worden meer dan uitstekend gelezen.

Wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden van Binnenlands Bestuur? Neem dan contact op met de afdeling sales. 

Verstuur dit artikel naar Google+

Facts & Figures

Binnenlands Bestuur is een onafhankelijk platform voor de hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders bij de overheid vanaf salarisschaal 8.
 

  • 200.000 unieke bezoekers per maand
  • 10 nieuwsbrieven, totaal ca. 55.000 unieke abonnees
  • Linkedin Groep met ca 62.000 leden
  • Magazine (papier+online) 44.528 abo (op privé adres)
  • Vacaturebank ca 190.000 pageviews per maand
  • Nieuwe samenwerking Binnenlands Bestuur en Finance.nl

Contact

Uploaden materiaal

Uw advertentie naar ons uploaden zonder advertentiecode? Klik hier en volg de instructies op de site.

 

Wilt u meer informatie over de aanleverspecificaties? Neem contact op met Gerda Bruggeman of Annet van Vliet via sales@binnenlandsbestuur.nl