of 59318 LinkedIn

Special Arbeidsmarkt 2018

Spanning op de arbeidsmarkt


Een krapper wordende arbeidsmarkt zorgt bij de overheid voor toenemende zorgen om vacatures ingevuld te krijgen. In zowel de particuliere als publieke sector zijn vrijwel alle werkgevers op zoek naar nieuw personeel. Voor de overheid is de uitdaging extra groot, want dit jaar is de piek in de uitstroom van babyboomers die met pensioen gaan. Werk aan de winkel dus voor de hrm-afdelingen.

 

  1. Hoe groot zijn de zorgen bij gemeenten over personeelstekorten en op welke afdelingen specifiek?
  2. Hoe kom je als overheid aan ict’ers?
  3. Is meer betalen de oplossing om je als decentrale overheid te verzekeren van voldoende personeel? Gemeenten die hogere salarisschalen bieden dan bij hun omvang past
  4. Hernieuwde aandacht voor arbeidsmarktcommunicatie. Welke trends zijn zichtbaar?

 

Afbeelding 

De special verschijnt op vrijdag 31 augustus 2018. U kunt uw advertentie reserveren tot uiterlijk maandag 27 augustus 2018 11.00 uur. 

 

De gehele top van het lokale bestuur heeft een abonnement op Binnenlands Bestuur. Zij ontvangen het blad elke veertien dagen op vrijdag op het huisadres. Het blad is al ruim 35 jaar hét medium voor onafhankelijk nieuws, opinie en achtergrond. Themanummers van Binnenlands Bestuur worden meer dan uitstekend gelezen.

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Facts & Figures

Binnenlands Bestuur is een onafhankelijk platform voor de hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders bij de overheid vanaf salarisschaal 8.
 

  • 200.000 unieke bezoekers per maand
  • 9 nieuwsbrieven, totaal ca. 53.000 unieke abonnees
  • Linkedin Groep met ca 59.000 leden
  • Magazine (papieren versie) 40.000 abo (op privé adres)
  • Magazine (digitale versie) 12.000 abo
  • Vacaturebank ca 190.000 pageviews per maand

Contact

Uploaden materiaal

Uw advertentie naar ons uploaden zonder advertentiecode? Klik hier en volg de instructies op de site.

 

Wilt u meer informatie over de aanleverspecificaties? Neem contact op met Gerda Bruggeman of Annet van Vliet via sales@binnenlandsbestuur.nl