of 59130 LinkedIn

Special Omgevingswet 2017

Alles wijst erop dat de Omgevingswet niet in 2019, maar later in werking zal treden. En dat is geen overbodige luxe. Dat respijt is hard nodig, want de meeste gemeenten zijn nog lang niet klaar met de mega-operatie die de nieuwe Omgevingswet is. 26 wetten, 120 AMvB’s en 65 visies op het gebied van bouw, natuur, waterbeheer en ruimtelijke ordening moeten terug naar 1 wet, 4 AMvB’s en 1 visie. De hele fysieke leefomgeving onder één noemer.

 

Op 29 september verschijnt de special Omgevingswet van Binnenlands Bestuur met daarin o.a.:

  • Wat voor gevolgen heeft het uitstel van de Omgevingswet: een rondgang langs gemeenten, adviesbureau's, het ministerie van I&M etc.
  •  Interviw met Ries van der Wouden, hoofd sector Ruimtelijke Ordening en leefomgevingskwaliteit van het Planbureau voor de Leefomgeving. Volgens hem worden omgevingsvisies teveel gekaapt door de ruimtelijke ordenaars, waardoor onderliggende maatschappelijke opgaven onderbelicht blijven.

 

  • Reportage over de gemeente Ede, die alle ambtenaren en bestuurders met behulp van ingehuurde acteurs/spelleiders onderwierp aan een serie trainingen om ze voor te bereiden op de flexibeler werkhouding die de Omgevingswet vergt.


Heeft u interesse om te adverteren en bent u nieuwsgierig naar de speciale actievoorwaarden? Neem dan contact op met de afdeling sales; telefoon 020-57 33 634 of email sales@binnenlandsbestuur.nl.

 

De gehele top van het lokale bestuur heeft een abonnement op Binnenlands Bestuur. Zij ontvangen het blad elke veertien dagen op vrijdag op het huisadres. Het blad is al ruim 35 jaar hét medium voor onafhankelijk nieuws, opinie en achtergrond. Themanummers van Binnenlands Bestuur worden meer dan uitstekend gelezen.

 

De special verschijnt op vrijdag 29 september 2017. U kunt uw advertentie reserveren tot uiterlijk maandag 25 september 2017 11.00 uur.

 

Afbeelding 

Op 28 september organiseert Binnenlands Bestuur in samenwerking met BMC, Anteagroup, Schulinck, Kadaster, JS Consultancy en Centric het congres Grip op de Omgevingswet.  Meer informatie, klik hier!

Verstuur dit artikel naar Google+

Facts & Figures

Binnenlands Bestuur is een onafhankelijk platform voor de hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders bij de overheid vanaf salarisschaal 8.
 

  • 200.000 unieke bezoekers per maand
  • 900.000 pageviews per maand
  • 9 nieuwsbrieven, totaal ca. 55.000 unieke abonnees
  • Linkedin Groep met ca 59.000 leden
  • Magazine 46.000 abonnees op privé adres
  • Vacaturebank ca 230.000 pageviews per maand

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle interessante advertentiemogelijkheden van Binnenlands Bestuur? Abonneer u op de nieuwsbrief BB adverteren!

Aanmaken

Contact

Uploaden materiaal

Uw advertentie naar ons uploaden zonder advertentiecode? Klik hier en volg de instructies op de site.

 

Wilt u meer informatie over de aanleverspecificaties? Neem contact op met Gerda Bruggeman of Annet van Vliet via sales@binnenlandsbestuur.nl